Köszöntsd az újévet a Middlemist Reddel

A Middlemist Red, a Run Over Dogs és a Puma Danger búcsúztatja az óévet és köszönti az újat szilveszter éjjel a Kuplungban. Hiszen, ahogy kezded az újévet, olyan lesz a folytatás – tartja a mondás – te pedig miért ne mennél biztosra a legjobb pszich-blues-stoner zenekarok koncertjével?

2015 igazi felüdülés volt a hazai zenei színtéren, pezsgő klubélettel, izgalmas zenekarokkal és egyedi hangzású kiadványokkal, így bőven van okunk mire koccintani mikor éjfélt üt az óra. A pörgős buliról a legvagányabb pszich/stoner rock színtér legjava gondoskodik: izzasztó táncra, őrületes tombolásra késztet a Run Over Dogs, a Puma Danger friss pszich rockja döngöl majd földbe, a Middlemist Red egyszerre ringat el és ráz fel az év utolsó estéjén, míg a hajnalba Zenit Incompatible és a zenekarok DJ szettjei vezetnek majd át.

Pezsgő durrogtatás, rafinált gitár szólok, súlyos dobfutamok és hajnalig tartó pszichedelikus örömmámor 2015 utolsó és 2016 legelső koncertjein, december 31-én a Kuplungban.

  • Middlemist Red, Run Over Dogs, Puma Danger szilveszter
  • Helyszín: Kuplung, 1061 Budapest, Király utca 46.
  • Időpont: 2015. december 31. 20:00
  • Belépő: 2500 Ft. Elővétel a Patent kávézóban, (1061. Bp, Király utca 46.) Az első 100db jegyhez a fellépők által dedikált plakát jár ajándékba a koncert napján.
  • Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1034759783212954/

Middlemist Red
https://www.facebook.com/middlemistredofficial/
Run Over Dogs
https://www.facebook.com/runoverdogs/
Puma Danger:
https://www.facebook.com/pumadangerband/