ottHOME: Legendább a klasszikusnál

Aki részese volt a legendás pillanatoknak, biztosan nem tudja és nem is akarja csak úgy „lezárni” azokat a bizonyos kétezres éveket, amikor mondjuk BT, Lexicon Avenue, Quivver, vagy Cass & Slide számok kiszűrődő beatjeire szedte a lábait önfeledt vigyorral bólogatva a piros folyosón.

A több mint húsz éve számos alteregó mögött alkotó zseniális brit producer -a legendás Bedrock és Yoshitoshi kiadók oszlopos tagja- John Graham aka QUIVVER ez úttal a Cinema Hall-ban lesz #ottHOME, legalábbis egy szombat éjszaka erejéig, a Legendary Moments party-sorozat keretein belül, amelynek az emlékezetes Lexicon Avenue és Anthony Pappa bulikat is köszönhetjük.
Ahogyan maga a sorozat, úgy e HYPERLINK “https://www.facebook.com/events/375547275970040/”z az igazán HYPERLINK “https://www.facebook.com/events/375547275970040/”nagyívű rendezvény is a progressive house aranyéveit, azoknak is a mindannyiunk számára legendássá vált pillanatait, hangulatait, emlékeit igyekszik megidézni a régi társasággal, a régi klubhimnuszok kíséretében.
Persze a műfaj egy ennyire emblematikus arcával akár önmagában is fel lehetne idézni azt a miliőt, amiben pl. a két Four Fatties EP is megjelent, de ez egy igazán fullos este lesz, már ami azt illeti, hogy a legendás John Graham mellett a hazai mezőny krémje is ott lesz, akik kétségkívül a lehető legotthonosabban mozognak ottHOME.
Míg Slam Jr. és Goyes a Strictly!-től a tüzet hozza el nekünk, Kühl Tomi a libabőrös hátunkra hűti rá az izzadságot, amit a 7 év óta először újra legendás progresszív műsorral érkező Yvel HYPERLINK “https://www.facebook.com/YvelAndTristanOfficial/”& HYPERLINK “https://www.facebook.com/YvelAndTristanOfficial/” Tristan páros, az éppen Argentínából hazatérő Lank, és a p HYPERLINK “http://www.partynews.hu/interju/rich-a-piros-folyoso-visszatero-emlek/”iros folyosóról nemrégiben nálunk is HYPERLINK “http://www.partynews.hu/interju/rich-a-piros-folyoso-visszatero-emlek/”megemlékező Prime FM-vezér, Rich szettje okoz.

Ennél hitelesebb körítést nehéz volna a mai napig tevékeny, mára harmincnál is több kiadványt jegyző Quivver mellé kínálni, ugyanígy a Cinema Hall is méltó helyszínnek ígérkezik; minden adott hát, hogy aki vágyik rá, újra átélhesse azokat a sokat emlegetett és máig megőrzött, legendás pillanatokat 2015 év végén is.

Jegyvásárlás online ITT, személyesen pedig a Cinema Hall BudapestKASINO nyitvatartási idejében, illetve H-P 14:00-20:00 és Sz-V 12:00-18:00 között a Vinyl HYPERLINK “https://www.facebook.com/vinylandwood/”& HYPERLINK “https://www.facebook.com/vinylandwood/” Wood-ban (a 1077 Budapest, Wesselényi u. 35. szám alatt.)
Az elővételes jegy 2500 Ft-ba, a VIP jegy pedig 5000Ft-ba kerül, a helyszíni belépő ára: 3000 Ft.
Asztalfoglalás és segítség az info@legendarymoments.hu címen érhető el.
Non-Stop Info: +36203269961