Minden oké: végre itt az új Coldplay album!

A Coldplay 2015-ben.

Hosszú várakozás után december 4-én reggel megérkezett a boltokba a hőn áhított korong, az ‘A Head Full of Dreams’! A brit csapat friss lemeze úgy tűnik, hogy minden idők egyik legszínesebb Coldplay anyaga: persze nem csak a borító, hanem a rengeteg közreműködő sztár miatt is bátran kijelenthetjük ezt.

Talán sosem vendégeskedett még ennyi művész egyetlen Coldplay albumon sem, mint a ma megjelenőn, amin többek között Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo, és Merry Clayton is kivette a részét a munkából.

Az ‘A Head Full of Dreams’ már a megjelenése előtt több zenei oldalon toplistás lett, miután tegnap este a csapat néhány dalt eljátszott a lemezről a BBC Radio hallgatóságának. A banda ugyanekkor azt is bejelentette, hogy ők lesznek a legendás Super Bowl Halftime Show-jának a fellépői, ami lássuk be, igencsak nem kis dolog!

Azt pedig egy percig sem mondhatjuk, hogy nem a sikerhez méltón ünnepli meg az idén 17 éves zenekar a legújabb mesterművét. Az ‘A Head Full of Dreams’ megjelenésének örömére Chris Martinék ma délután a londoni stúdiójukból jelentkeznek majd be egy live stream erejéig. Kívánhatunk ennél többet?

Akad azonban még egy ok az örömre, hiszen az új album első videoklipje, az ‘Adventure of A Lifetime’ című dalra már elérhető a Youtube-on. Ráadásul alig 48 órán belül több mint 6 millióan voltak kíváncsiak rá!

Egészen úgy tűnik tehát, hogy a Coldplay zenekar szép évet zár, 2016-ban pedig tovább dübörögnek majd, egyenesen egy amerikai-európai turné irányába.