Hogyan működik? Zenekészítés AbletonLive-val

Sound design, liveact, zeneírás és mixelés alapjai és gyakorlata egy könyvben, magyarul!

 

Zeneszerzők, DJ-k, Ableton-rajongók! Végre kézbe vehetitek az AbletonLive hiánypótló, magyar szerzők által publikált tankönyvét, mely nem csupán rendkívül részletes leírását tartalmazza az AbletonLive szoftverről, beleértve a legújabb, 9.5-ös verziót is, hanem olyan tippeket, ötleteket és letölthető példafájlokon alapuló gyakorlatokat is, melyek a kreatív zeneíráshoz nyújtanak hatékony segítséget. Az AbletonLive 9 – Szoftverelmélet és gyakorlatok című könyvben minden felmerülő kérdésre választ kaptok, az otthoni stúdió berendezésétől a zeneszám exportálásig.

 

A szerző, Németh Balázs Ableton-oktató a SonicSchoolban, így teljes körű és mély ismeretekkel, tapasztalattal rendelkezik, akárcsak társszerzői: kollégája, Gelencsér Tamás, aki egy rendkívül hasznos és szórakoztató liveact gyakorlattal gazdagította a könyvet, és Szabó Ádám, aki szakmai körökben elismert sounddesignerként a hangszíngenerálás rejtelmeibe vezet be. Gelencsér Tamás és Bugyis Péter jóvoltából pedig az Ableton saját fejlesztésű kontrolleréről, a PUSH-ról is mindent megtudhattok.

 

A Collective Art kiadásában megjelenő ControllerBooks-sorozat legújabb, negyedik kötete, az AbletonLive 9 – Szoftverelmélet és gyakorlatok kedvezményes áron előrendelhető 2015. november 29-ig, a ControllerBooks weboldalán (http://controllerbooks.hu/ableton9konyv.php).

 

Ha vásárlás előtt szeretnétek megismerkedni a könyvvel és szerzőivel, 2015. december 3-án, 18 órától, a Jókai utcai ZAJ Stúdióban a hivatalos könyvbemutatón megtehetitek.