Fussunk tovább – Új dallal és szövegvideóval jelentkezik a Twentees

Alig pár hónappal első nagylemezük és a Boldogság Kht. sikerei után, máris itt a Twentees legújabb száma, a Fussunk tovább, mely hamarosan megjelenő, kizárólag magyar dalokat tartalmazó kislemezük előfutára.

A Twentees idén már többszörösen bizonyította rátermettségét vagány, zsigerekből jövő indie-rockjával, az A38 színpadától kezdve a Campus fesztiválon és a Sound of The University első helyén át egészen a Cseh Tamás Program támogatásáig. A kvartett úgy fest megállíthatatlan, ha zenélésről és új dalok írásáról van szó, így Sing, Dance, Cry című nagylemezük, három klip és egy szövegvideó után máris előrukkoltak új, Fussunk tovább című szerzeményükkel. A friss dal szövegvideóját a Boldogság Kht.-t is jegyző Ujvári Gyula csinálta, kisfilmjében lebilincselően eljátszva az emberi arc mikro részeivel és a szemmel, mint az érzések legfőbb beszéltetőjével.

Fussunk tovább: https://youtu.be/nhlJ8ebmcNI

„Szövegileg ez talán a legőszintébb dalunk. Lénygében arról szól, hogy fiatal huszonévesként ráfeszülök néha arra a gondolatra, hogy lesz-e belőlem valami ebben az életben, képes leszek-e boldogulni és megoldani a problémáimat. A refrént sem akartuk eredetileg optimista hangvételűre venni, de kiabált érte, ezért végül az lett.”- Mesél a számról Balázs Konrád, a zenekar frontembere. A csapatnak egyébként olyannyira jól áll a magyar nyelv, hogy következő, Ezeregyév című kislemezükön ezúttal kizárólag magyar szövegek lesznek, de ígéretük szerint teljesen más vonalat követnek majd zeneileg, mint a Fussunk tovább.

A vadonatúj dal élőben legközelebb november 13-án, a GMK-ban csendül fel, ahol a Twentees a BABEL előtt vendégeskedik majd (Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/174734172857506/).

 

Twentees – Boldogság Kht.
https://youtu.be/ePG_g04JaSk
Twentees – BBQ Party
https://youtu.be/Zp78n8SV_Ug
https://www.facebook.com/twenteesmusic

Sing, Dance, Cry
Spotify: http://spoti.fi/1GJGqin
iTunes: http://apple.co/1F4cqeV
Deezer: http://bit.ly/1wZQlxq
Google Play: http://bit.ly/1wZQkcK