Szédületes nyereményesővel indul országjárásra a Morning Show

November 9-én indul az Őszi Családi Roadshow

 

 

Beelőzi a Mikulást a Class FM! Hazánk legnépszerűbb rádiója házhoz viszi a hallgatók legnagyobb kedvenceit, és a legjobb ajándékokat is! November második hetében hatalmas Őszi Családi Roadshow-ra indul a Morning Show, így a rajongók élőben is találkozhatnak Sebestyén Balázzsal, Vadon Janival és Rákóczi Ferivel. Balázsék ezerdecibeles jókedvvel és pörgős slágerekkel robbantanak ki mindenkit az ágyból, ez azonban nem minden: a hallgatók játszhatnak is kedvenc műsorvezetőikkel: fődíj egy Suzuki Vitara 1.6 GL+.

 

Hazánk leghallgatottabb reggeli műsorának sztárjai november 9-től egy héten át minden nap máshol alszanak… A Morning Show őrült hármasa: Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri november 9-én hátára veszi az országot, és látványos üvegstúdiójukkal öt nagyvárosba látogatnak el, hogy alaposan felpörgessék a hétköznapokat! Debrecenben, Pécsett, Esztergomban, Győrben és Budapesten a hallgatók nem csak találkozhatnak hazánk legismertebb rádiós fenegyerekeivel, de értékes nyereményekért is játszhatnak: a főnyeremény egy Suzuki Vitara 1.6 GL+ gépkocsi. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy kocsi melletti selfie-vel regisztrálni a helyszínen. A jelentkezők közül minden városban egy nyertest sorsolnak majd, aki ott lehet a pénteki nagy játékon és esélye lesz megnyerni a kocsit – öt nap alatt tehát öt potenciális autónyertes neve kerül a kalapba.

Emellett többféle izgalmas játékban is részt vehetnek, akik kilátogatnak a helyszínekre: lesz családi puzzle óriáskockákkal, de gyorsasági verseny keretében kereshetnek autókba rejtett betűket is. A játékosok között két hosszú hétvégét sorsolnak ki a nyertes által kiválasztott autóval, továbbá ajándékcsomagok is gazdára lelnek majd.

 

A Morning Show országjárása során most először Esztergomba is megérkezik, amelynek Rákóczi Feri kifejezetten örül. „Imádunk útra kelni, hiszen ilyenkor nem csak kimozdulhatunk a jól megszokott stúdiónk kényelméből, de személyesen is találkozhatunk a hallgatóinkkal. Vannak már jól ismert városok, ahova mindig nagy örömmel megyünk, de különösen izgalmas új helyszíneket is felfedezni. Esztergomban még soha nem jártunk, rengeteg üzenetet kapunk, hogy mennyire várnak már minket” – mondta el Feri, aki azt is elárulta, hogy a kitelepülések alkalmával előfordul, hogy meglepő ajándékokat kapnak. „Egyszer kaptunk egy Morning Show logót, amit több mint egymillió gyöngyszemből és valamilyen gabonaszemből raktak ki iskolások. Nagyon szép volt, de egyben elképesztő is belegondolni, hogy hány órát tölthettek ezek a fiatalok azzal, hogy nekünk kedveskedjenek” – tette hozzá a népszerű műsorvezető.

 

A Morning Show látványos üvegstúdióját először november 9-én Debrecenben állítják fel, majd néhány nap múlva Budapesten fejeződik be a nagyszabású roadshow, ahol többek között az is kiderül, melyik szerencsés hallgató viheti haza a nyereményautót.

 

Morning Show Őszi Családi Roadshow 2015

 

November 9. Debrecen

November 10. Pécs

November 11. Esztergom

November 12. Győr

November 13. Budapest