Új Hurts klip és album: “Surrender”!

Hurts - Some Kind Of Heaven CD cover.

HURTS – SOME KIND OF HEAVEN

NÉZD MEG AZ ÚJ KLIPET MOST A VEVO-N!

A DAL MÁR LETÖLTHETŐ AZ ITUNES-RÓL!

AZ ÚJ ALBUM “SURRENDER” CÍMMEL OKTÓBER 9-ÉN JELENT MEG A COLUMBIA RECORDS / SONY MUSIC GONDOZÁSÁBAN

 

A Hurts bemutatta meglepő videoklipjét, melyet a „Some Kind Of Heaven” című új kislemezükhöz készítettek, mely az első szám idén megjelenő új albumukról a „Surrender”-ről.

Some Kind Of Heaven videoklip:

A Hurts az elismert rendezőt, Chino Moyat kérte fel a klip elkészítésére, aki korábban a St Vincent „Digital Witness” videóján  dolgozott rendezőként. A Hurts és Moya együttműködésben dolgozva az új videón lélegzetelállító látványt teremtettek a ’60-as évek finom színvilágával fűszerezve a klipet végig, melynek köszönhetően a videó egy mélyebb és még absztraktabb betekintést enged az új kislemez témáiba.

A Hurts nemrég jelentette be következő, harmadik stúdió albumuk, a „Surrender” részleteit is, mely idén októberben jelenik meg a Columbia Records / Sony Music gondozásában. A Hurts 2014 folyamán írta és vette fel az új album anyagát a világ számos táját bejárva, mint például Ibiza, New York, Montreux, Svédország és Los Angeles. A banda továbbra is együtt dolgozott a svéd producerrel, Jonas Quanttal az új lemezen, miközben olyan nagyra becsült, Grammy-díjas producerekkel is összeállt, mint Stuart Price (Madonna, The Killers, Take That) és Ariel Rechtshaid (Haim, Vampire Weekend) várva várt harmadik albumuk hangzásának tökéletesre csiszolásához

A Hurts két évvel azután tér vissza, hogy megjelentette Top 10-es előző albumát, az „Exile”-t, valamint a Calvin Harrisszel és Alessoval közösen készített #1 kislemezét, az “Under Control”-t. Amióta a banda először megjelent a brit album listán 2010-ben több mint 1,2 millió albumot és 3 millió kislemezt, valamint   teltházas turnéikon már több mint 250.000 jegyet adtak el világszerte . A Hurts aranylemezt kapott már Nagy Britanniában és Ausztriában, kétszeres platinalemezt Németországban és Finnországban, és platinalemezt Lengyelországban, Svájcban és Oroszországban. Hazánkban debütáló albumuk megjelenése óta minden évben felléptek több tízezres tömegeket vonzva, 2011-ben és 2012-ben a Sziget Fesztiválon, míg 2013-ban és 2014-ben a VOLT-on.

Múlt héten a Hurts két bensőséges hangulatú klubkoncertet rendezett Londonban és Berlinben néhány szerencsés rajongónak és nyereményjáték nyertesnek, ahol először volt hallható néhány új dal a „Surrender”-ről valamint korábbi slágereik. A Hurts további koncertdátumokat is bejelent a következő hónapban.

 

A  „Surrender” teljes dallistája:

Surrender

Some Kind of Heaven

Why

Nothing Will Be Bigger Than Us

Rolling Stone

Lights

Slow

Kaleidoscope

Wings

Wish

 

Deluxe változat:

Perfect Timing

Weight of the World

Policewoman

 

Aki most előrendeli az iTunes-on a „Surrender” albumot, ingyenes azonnali letöltésként megkapja a „Some Kind of Heaven” dalt. Előrendelési link a http://www.informationhurts.com/ oldalon.

 

Hivatalos oldal | Twitter | Facebook