Jó nekem, ha Jó Neked

Közel tízmilliós nézettséget ért el a YouTube-on az Ocho Macho talán legnagyobb slágere, a Jó Nekem. A dal megírására Kirchknopf Gergő énekes így emlékszik:

„A próbateremben zenélgettünk, amikor valami oknál fogva megérkezett a dallam. A szövege is azonnal meglett, szinte 1 óra alatt kigurult az egész dal. Valami történt aznap délután a galaktikus erőben” – mondja nevetve. – „Sokan azonosítják a zenekart a dal hallatán, ez kétségtelen! Nincs ezzel semmi baj, sőt! Az ország minden pontján és külföldön is segít, hogy a közönségükkel összeolvadhassunk!”

A jeles alkalomból a zenekar úgy döntött, hogy új klipet készít, melyhez a rajongók segítségét kéri.

Jó Nekem, ha Jó Neked” a szlogenje annak a felhívásnak, melyet a saját YouTube csatornájára töltött fel a zenekar. A kérés értelmében a rajongóknak 1 perces klipet kell felvenniük a Jó Nekem című dalhoz, beküldeni a zenekarnak, a legjobbakból pedig összevágják az új klipet.

„Rengeteg feldolgozást láttunk, hallottunk már, most végre helyére kerülnek a dolgok. Nagyon várjuk a dalrészleteket!” – mondja Gergő. – „Reméljük, szórakoztató, egyben megható videó készülhet majd, ez most leginkább a beküldőkön múlik.”

A zenekar kéri a rajongókat, hogy ne csak refrént, hanem verzéket is küldjenek, hiszen, mint mondják, „attól a Jó Isten mentsen meg, hogy a zenekar tagjai énekeljék fel”!