A StadiumX és az idő

Új dallal és klippel jelentkezett a StadiumX. A Time is onyourside című kooperációt nem a megszokott kiadónál jelentették meg a fiúk.

 

„Mivel ebben az évben nem jelenik már meg új dalunk a Protocol gondozásában, ezért fontosnak gondoltuk, hogy más kiadókon keresztül is megismerhessenek minket az emberek” – magyarázza Sullivan. – „Az Armadával már régóta szimpatizálunk és mindig nagyon pozitív visszajelzést kaptak tőlük a munkánk. Ezért esett erre a kiadóra a választás.”

 

Az új számot a StadiumX, Dzasko és Delaney Jane közösen jegyzi.

 

„Delaney Jane nagyon népszerű az elektronikában, óriási öröm, hogy lehetőségünk volt dolgozni vele ezen a dalon. Nehéz helyet kapni, amikor valakire Tiesto, Hardwell vagy éppen Oliver Heldens vár” – kacsint Dave.

 

„Dzaskopedig egy perui származású producer, aki régóta küldözget már nekünk ötleteket, amik nagyon jók, így a közös dal lehetősége már korábban felvetődött” – mondja Sully. – „Végül nemrég kaptunk tőle egy demot, ami mindkettőnknek nagyon tetszett, csak még nem volt teljesen kész. Úgy éreztük, ha hozzátesszük a saját részünket, akkor sikerülhet valami igazán különlegeset csinálni. Így született meg a ’TimeIsOnYourSide’.”

 

A dalhoz klip is készült, bár ez nem volt az első perctől egyértelmű.

 

„Nagyon sok ötletelés ment a videoklippel kapcsolatban, illetve még az sem volt biztos, hogy elkészül a megjelenésre” – mesélik a fiúk. –„Az Armada lényegében a világ legnagyobb kiadói közé tartozik és mindenképpen szerették volna, ha klip is társul a dalhoz, így végül ők vették át ezt a feladatot.”

 

A klip itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=f7SXpn_Y1G8