Világsztárokról szólt a Class Nyár 2015 programsorozat!

Közel 700 örömmámorban úszó hallgató, 10 koncert, világsztárok és Magyarország legnépszerűbb formációja. Hallgatók százainak tette örökre emlékezetessé a nyarat a Class FM: rengeteg fiatal láthatta élőben kedvencét, többgyerekes családanyák bulizhattak Robbie Williams koncertjén, apák kedveskedtek tinilányaiknak Violetta jegyekkel, és rengetegen (köztük több száz nő) versengett a Forma-1 belépőkért. A négy hónapon át tartó Class Nyár 2015 keretein belül a nyertesek többek között olyan világsztárokat láthattak élőben, mint David Guetta, Ellie Goulding, John Newman, Avicii, Emeli Sandé és a The Script.

 

Első sorból tombolni Tiestora, Aviciire vagy David Guettara? Robbie Williams-szel, Ellie Gouldinggal vagy John Newman-nel együtt énekelni a legnagyobb világslágereket? A Class FM-mel ezen a nyáron mindez valósággá vált:a Class Nyár felejthetetlen élményekkel kedveskedett a több millió, hűséges hallgatónak. A piacvezető rádió a nyár legszuperebb koncertjeit hozta közelebb a szerencsésekhez nagyszabású programsorozatával, a nyertesek a nyár legjobban várt bulijaira juthattak el. A játékra adásban, vagy a classfm.hu-n és a rádió facebook oldalán jelentkező hallgatók közül a szerencsések napjaink legsikeresebb előadóinak bulijai mellett a Forma-1 futamán is részt vehettek!

 

“A legemlékezetesebb az az édesanya volt, aki Robbie Williams bulijára nyert jegyet. Elmesélte, hogy három gyermeket nevel, így nem nagyon van alkalma kikapcsolódni. Koncertre évek óta nem jutott el, de mi most elvittük a barátnőjével, és hosszú idő után újra ‘csajszinak’ érezhette magát!” – árulta el a Abaházi Csaba, akinek maradandó élményt jelentett egy kezdő DJ hívása is. “A fiatalember elmondta, hogy beleszeretett Emeli Sandé hangjába és minden vágya, hogy egyszer vele dolgozhasson. Egyik legnagyobb álmát, hogy élőben is hallja az énekesnőt, a mi segítségünkkel váltotta valóra – ebben közreműködni igazán megható volt” – tette hozzá a Class Kívánságműsor sztárja.

wellhello_park

 

A Class Nyár 2015 négy hónapja alatt közel hétszáz jegyet osztottak szét, több ezren jelentkeztek a játékokra adásban, valamint a rádió weboldalán és facebook felületein. A szerencsés hallgatók rengeteg világsztár és hazánk legnagyobb kedvence, a Wellhello koncertjére juthattak el. Élőben izgulhatták végig a hazai Forma 1-es futamot, láthatták a Violetta című sorozat bájos főszereplőjének látványos show-ját, de ott tombolhattak Robbie Williams, Tiesto, David Guetta, Avicii és a Magyarországon először fellépő Ellie Goulding buliján is.