Világsztárok zenéltek élőben a Class FM-ben!

Vágó Pirosnál vendégeskedett a Kensington zenekar

 

Világsztár vendége volt a Class FM-nek! A Kensington tagjai szabadnapjukon élő minikoncertet adtak Vágó Piros kedvéért a piacvezető rádió stúdiójában, ahol a műsorvezető kérdéseire is örömmel válaszoltak. A holland együttes kedden Budapesten zenél, mielőtt Németországban majd Hollandiában folytatja európai turnéját.

 

A Kensington 2005-ös megalakulása óta két EP-t és három nagysikerű stúdióalbumot adott ki. Eloi Youssef, Casper Starreveld énekes/gitárosok, Jan Haker basszusgitáros és Niles Vandenberg dobos dalait milliók ismerik és dúdolják világszerte, klipjeiket egyenként több millióan látták a legnépszerűbb videómegosztón.

 

A Class FM életében ez volt az első olyan alkalom, amikor főműsoridőben volt világsztár vendége a rádiónak – a feladat kihívás elé állította a Class Délután tapasztalt háziasszonyát is. „Egy-két pasival még csak elbírok a stúdióban, na de mindjárt néggyel…!” – kezdte nevetve a műsorvezető, akinek hatalmas élmény volt a srácok látogatása.

 

„Nagyon laza fickók, nagyon sűrű menetrenddel, tegnap is koncert, holnap is, ennek ellenére szívesen jöttek hozzánk a pihenőnapjukon is. Ez a jófejség megmutatkozott az interjú során, teljesen őrült fickók, ezért lehetett rájuk számítani a bolondozásban is” – mesélte Piros, aki azt is elmondta, hogy nem csak a zenészek személyisége fogta meg, de a dalaikért is odavan.

 

„Nagyon jó zenét csinálnak a srácok, elképesztően fülbemászó dallamokkal. Ezzel betaláltak nálam, de a hallgatók is nagyon szeretik” – árulta el Piros. A Kensington természetesen a rádiós egyik kedvencét, a War című slágert is előadta a Rivals című legutóbbi albumról.

kensington_vago_piros

 

„Nagyon jól éreztük magunkat a Class FM-ben, reméljük, lesz még alkalmunk itt zenélni. Addig is viszont ezerrel készülünk a holnapi fellépésre, és már nagyon várjuk, mert legutóbb is őrületes bulit csaptunk!” – magyarázták a srácok.

 

A nagyszabású, több hónapon át tartó Class Nyár 2015 programsorozat során belül a piacvezető rádió a Kensington mellett olyan világsztárokat is közelebb hoz a hallgatókhoz, a hazánkban először koncertező Ellie Goulding, az ír pop-rock trió, a The Script, a fiatalabb korosztály kedvence: Violetta, vagy a sztár DJ, Avicii. Ehhez nem kell mást tenni, mint hallgatni a rádiót és részt venni Vágó Pirosnál, Abaházi Csabánál, Garami Gábornál vagy Argyelán Krisztánál a játékban!