Koncz Zsuzsa különleges koncertre készül

Koncz Zsuzsa hosszú ideje nem adott önálló szabadtéri koncertet – ez a széria azonban augusztus 16-án véget ér, a művésznő ugyanis 2015-ös turnéjának egyik legizgalmasabb fellépésére készül: a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon áll a közönség elé. A Sláger Híradó stábja elkísérte az énekesnőt a helyszínre és exkluzív interjút is készített vele – a csütörtöki adásban Koncz Zsuzsa a koncert előkészületeiről is mesél majd.

 

Koncz Zsuzsa hosszú kihagyás után újra szabadtéri önálló estet ad – a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon énekel majd augusztus 16-án. „Annak idején, főleg az Illés zenekarral számtalan szabadtéri koncertet adtunk, aztán ennek a szériának vége lett, és tulajdonképpen nagyon-nagyon hosszú évek óta először most énekelek majd újra szabadtéri színpadon. Egy komplett műsorral készülök” – mesélte a Kossuth-díjas énekesnő. A margitszigeti eseményre a jegyek egyébként már hetekkel ezelőtt elkeltek. „A hely gyönyörű, fantasztikusak az adottságai. Nagy várakozással nézek a koncert elé, és remélem, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk” – mondta el a művésznő, akit a Sláger TV stábja kísért el a helyszínre.

 

A dalokat az énekesnő már gondosan kiválogatta a különleges koncertre, ám nehéz volt eldöntenie, hogy melyeket kell kihagynia a repertoárból. „Ezek a dalok úgy hozzám nőttek, mint az ujjaim meg a végtagjaim, tehát egy kicsit saját magamból „darabolom le” azokat, amelyekre nem marad idő” – árulta el a művésznő. Augusztus folyamán Koncz Zsuzsa több koncertet is ad majd, ezért idén a nyaralást kicsit előrébb hozta, és reméli, hogy a fellépések után ismét pihenhet majd.

 

 

Az énekesnő a Sláger Híradóban további részleteket árul el a margitszigeti koncert előkészületeiről. Koncz Zsuzsa a Sláger TV műsorán július 30-án, 17 órától!