25 éve együtt: Zoltán Erika és Kátai Robi nagykoncerttel ünnepelnek

Zoltán Erika idén több okból is ünnepel: férjével, Kátai Róberttel 25 éve ismerkedtek meg, és a jubileum alkalmából készített duett albumuk dupla platina lemez lett. Ennek örömére augusztus 29-én nyárzáró nagykoncertet adnak a budapesti Bikás Parkban – az egész napos rendezvényen jelen lesznek tánciskolájuk növendékei, emellett meglepetésprogramokkal és sztárvendégekkel is készülnek. A csütörtöki Sláger Híradóban Erika további kulisszatitkokat árul el közelgő klippremierjükről is.

 

Erika és Robi 25 évvel ezelőtt ismerték meg egymást meg és hozták létre tánciskolájukat. „Nagyon tartalmas időszak áll mögöttünk: tánciskolát alapítottunk, felléptünk, dolgoztunk, született egy gyermekünk és sokat utaztunk. 1993-ban Londonban jártunk egy lemez kapcsán, ahol vettünk egy-egy fülbevalót egymásnak, és ezeken a következő szöveg áll: ma jobban szeretlek, mint tegnap, de kevésbé, mint holnap. Ez a gondolat jellemzi leginkább az együtt töltött éveket, és bízom benne, hogy legalább még ugyanennyi időnk lesz együtt” – nosztalgiázott Zoltán Erika.

 

A jubileum alkalmából Erika és Robi kiadtak egy közös duett lemezt is, amely dupla platina album lett. „Ennek örömére úgy döntöttünk, hogy a nyár utolsó hétvégéjén egész napos, ingyenes rendezvénnyel ünnepeljük meg a sikert és a negyed százados évfordulónkat – szeretettel várunk minden érdeklődőt a Bikás Parkba. Iskolánk növendékei táncbemutatót tartanak, de emellett különleges programmal készülünk, és sztárvendégeket is meghívunk. Esti nagykoncertünkön a Gríz zenekar kísér majd minket, és az új album dalai valamint az elmúlt harminc év slágerei is felcsendülnek.”

 

Erika és Robi az ünneplés és az egyre több élő fellépés mellett klippremierrel is készül a közeljövőben. „A duett albumon szereplő Süt a nap című dalunk a vidámságról, a jókedvről, a napsütésről szól, a nyári bulik hangulatát idézi. Ehhez Tabár István dalszerzővel készítettünk el egy klipet, amit a Sláger TV-n láthat majd a közönség először” – mondta el az énekesnő, aki további érdekességeket árul majd el a csütörtöki Sláger Híradóban.

 

 

Sláger Híradó Zoltán Erikával július 9-én 17 órától, a Süt a Nap című dal klippremierje pedig július 18-án, 14 órakor a Sláger TV műsorán!