Animal Cannibals – Helló, meló!

Hentes leszel és vasutas, no meg vadakat terelő szakács

Végre, a sok borongós hazai videoklip után jön egy jól megszokott minőségű és őszintén vidám hazai hip-hop dal. Húzós alap, nagymenő dumák, sőt még igazi mondanivaló is szorult eme röpke 3 percbe! A különleges kameramozgatással rögzített videó többször késztet nevetésre, de mosolyra mindenképp! Qka MC és Ricsipí képtelenek megöregedni és kifogyni az ihletből. Bár, az őszes halánték és a szakáll a külsőn érett férfiakat mutat, belül pont ugyanolyanok, mint mikor kezdték! Az Állat Kannibálok a mai napig képesek meglepni mindenkit, na ehhez kell tehetség!

Az AC tavaly októberben megjelent lemezéről ez már a sokadik klipes dal (Minden változik, Ezzel a számmal, Fesztivááál, Szimpla dolgok, A.N.I…). Az idén 20 éves Takarítónő tiszteletére a srácok újabb szakmákat hoznak divatba. Az M2 televízió csatornán jelentkező Helló, meló! című műsorukban már megpróbálták felhívni a figyelmet arra, hogy létezik a DJ és a médiamunkás mellett más lehetőség is a dolgozni vágyók számára. A szakmák show-ja főcímzenéje, most egy 3 perces verzióban kápráztat el minket:

https://www.youtube.com/watch?v=GiBPBlDnBrU

Az emberevők is dolgoznak eme napon, hiszen délután a VOLT fesztivál nagyszínpadán mutatják meg művészetüket zenekaros kísérettel!

Több infó: https://www.facebook.com/AnimalCannibals