Dögös MILF-ek is rajonganak a Wellhelloért

Gipszben érkezett a Class FM stúdiójába Fluor Tomi, aki Diaz kíséretében a Wellhello sikeréről beszélgetett a Morning Show műsorvezetőivel. A csapat nemrég még a rakpart és az elbírható szerelem mennyiségének összefüggéseiről énekelt, ma pedig túl vannak a Class Nyár 2015 programsorozat teltházas, nyitó nagykoncertjén is, ahol nem csak tinik buliztak.

 

„Három napja sikerült egy nagy ládát ráejteni” – magyarázta begipszelt lábának történetét a Morning Show-ban Balázséknak Fluor Tomi, akinek a hangszerek tárolására alkalmas láda három lábujját és a középszárcsontját is eltörte. Fluor fekvőgipszet kapott, ám ennek ellenére továbbra is fellépésekre jár, nagykoncertjén egy trónust formázó aranyszínű tolókocsiban nyomta végig a bulit a színpadon.

 

Tomi a Wellhelloval hátrahagyta félrefordított baseball sapkás, bolondos énjét, és kissé komolyabb zenei vizekre evezett. „Borzasztó nagy tanulság volt a Fluor Tomis évekből, hogy ha hülyegyereknek mutatod magad, azt a körülötted lévők elhiszik” – vallotta be az előadó, aki szerint az emberek valóban kezdték azt gondolni, hogy nem több mint egy színes sapkákban feszítő, poénos szövegeket rappelő tini-sztár.

 

Az interjú során kiderült, hogy a Wellhello dalai nem feltétlenül csak a 15-20 éveseknek szólnak, a koncerteken az idősebb korosztály is szívesen bulizik. „Meg is lepődtünk, amikor múltkor Mosonmagyaróváron az első 3 sor MILF-ekből állt” – poénkodott Fluor, aki hozzátette, anyukája barátnői is szívesen látogatják a koncertjeiket, ami köszönhető a kissé a ’80-as évekre jellemző hangzásnak is. Ennek ellenére a szövegeket nem mindenki érti, Vadon Jani elárulta, hogy neki olyan szakértő segítségre van szüksége bizonyos sorok megfejtéséhez, mint a 13 éves lánya.

 

Komolyra fordítva a szót, Diaz elmesélte, hogy Tomival korábban is dolgoztak már együtt, és a Wellhello brandet is teljesen tudatosan építik. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a srácok őrületes hangulatú nagykoncerttel robbantották fel a Budapest Parkot a Class Nyár 2015 programsorozat nyitányaként. A show-ra már régen elfogytak a jegyek, 50 szerencsés Class FM hallgató azonban mégis eljuthatott a fantasztikus bulira. A koncertet a Class FM népszerű műsorvezetői és a rádió partnerei közös Fröccspartival koronázták meg, ahol természetesen a Morning Show nagyágyúi is hajnalig buliztak.

wellhello_park