A Wellhello fullra rakta, és felrobbantotta a Budapest Parkot május 29-én

Az alig egy éve létező produkció múlt pénteken bebizonyította, hogy nem véletlen ez az elsöprő siker. Amióta először meghallotta a közönség a Rakpartot, a Wellhello megállás nélkül zsebelik be a toplistákon az első helyezéseket, telt házas koncerteket adnak, miközben a digitális platformokon is az élen járnak. Sőt, múlt héten a magyar zenei szakma is letette mellettük a voksát, és nekik ítélte oda a Fonogram-díjat a legjobb hazai pop-rock felvételért (a Rakpartért és az apuveddmegért). Ezt a sikersorozatot koronázták most meg 10.000 ember előtt a Parkban!

Már bő egy héttel a koncert előtt elfogyott az összes jegy, a nézők pedig nem győzték kapkodni a fejüket a profin összerakott show, a rengeteg látványelem és a prominens közreműködők között (Marsalkó Dávid a Halott Pénzből, Kis Grófo és Kiss Ádám is feltűnt a színpadon). Bár Fluor törött lábbal érkezett, ez egyáltalán nem szegte kedvét, sőt a kis elektromos járgánnyal mégis sikerült teljesen „bejárnia” a színpadot, miközben Diaz csak úgy ontotta a pénzstukkerrel a 47000-es bankókat az első sorokra.

A Wellhello múlt pénteken létezésének egyik legfontosabb állomásához érkezett, mely ha lehet, most még magasabbra emelte az elnöki zenekar nívóját!

BPPark_Wellhello2