Négy rajongó álmát váltja valóra a Class FM

Tinilány és testvérpár is készül a OneRepublic találkozóra

 

 

Mi lehet egy rajongónak nagyobb élmény, mint egy személyes találkozó kedvencével? Négy OneRepublic-őrült most megkapja a lehetőséget a Class FM-től! A világhírű popzenekar bő egy hét múlva lép fel Budapesten, a rádió pedig gondoskodott róla, hogy számos szerencsés hallgató részt vehessen az év egyik legnagyobb buliján. És ez még nem minden! Négy nyertesnek teljesült az álma, hiszen személyesen is találkozhatnak a sztárcsapattal – rajongó tini és huszonéves testvérpár is izgatottan készül az „álomrandira”. Már csak néhány nap, a visszaszámlálás elkezdődött!

 

Végre hazánkba látogat a világszerte népszerű OneRepublic, akik június 7-én lépnek színpadra a Budapest Arénában. „Nagyon váruk, hogy végre eljussunk Budapestre, reméljük, hogy olyan produkciót nyújtunk majd, amilyet még sohasem láthattak a magyar rajongók” – mondta a Class FM-nek Drew Brown, aki már nagyon várja élete első magyarországi látogatását. A leghallgatottabb rádió ez alkalomból exkluzív, több héten át tartó nyereményjátékot hirdetett, amelynek szerencsés nyertesei páros belépőt nyerhettek a koncertre. Négyen pedig még ennél is többet kapnak, hiszen Abaházi Csaba kíséretében bejuthatnak a színfalak mögé, és személyesen is találkozhatnak kedvenceikkel.

 

„Titkon reménykedtem benne, hogy megnyerjük a fődíjat, hiszen a lányom hatalmas rajongó” – árulta el Class nyereményjátékának egyik nyertese, Brandt Ildikó, aki 12 éves lányát viszi magával a koncertre, amelyre már gőzerővel készülnek. „Mivel a lányom angolt tanul, a tanára segítségével már össze is állított egy kérdéssort az együttes számára. Elképesztően izgatott, hogy találkozhat a fiúkkal – az osztálytársai a lelkére kötötték, hogy azonnal küldje a közös fotót nekik is” – mesélte Ildikó. A OneRebublic rajongó tininek ráadásul nem sokkal a koncert előtt lesz a névnapja, így garantáltan fantasztikus ünnepi élményben lesz majd része.

 

A játék másik nyertese, a szigetszentmiklósi Varga Viktória a nővérével vesz majd részt a találkozón, a lány a kezdetektől rajong a zenekarért. „Az Apologize című slágerbe szerettem bele először, azóta nagy rajongója vagyok az együttesnek, az ő dalaik hatnak a legjobban az érzelmeimre” – kezdte Viktória. „Fantasztikus lehetőség számomra, hogy láthatom a budapesti show-t, ami minden bizonnyal életem egyik legemlékezetesebb élménye lesz, a találkozóról nem is beszélve. A nővérem el sem akarta hinni, hogy személyesen is kezet foghatunk a srácokkal, először azt hitte, hogy viccelek. A barátaink már most sárgák az irigységtől” – mesélte mosolyogva Viktória, aki azt is elmondta, hogy rendszeresen hallgatja a Class FM-et.

 

Abaházi Csaba is nagyon várja a koncertet, és azt is elárulta, rendkívül  izgatott a személyes találkozó miatt. „Számomra is meglepetés lesz a koncert minden részlete, a díszletek, a felállás a koreográfia, biztos vagyok benne, hogy látványos show-ra számíthatunk. A személyes találkozóra is nagyon készülök, óriási élmény lesz a szerencsés hallgatóknak és természetesen nekem is” – mondta a Class Kívánságműsor népszerű házigazdája.

 

A minden bizonnyal őrületes OneRepublic koncert után sincs megállás, a pörgés tovább folytatódik a Class FM-en: a Class Nyár 2015 programsorozat ideje alatt a piacvezető rádió hetente 25 db páros jegyet sorsol ki a hallgatók közül, akik részt vesznek a különböző nyereményjátékokban. David Guetta, Robbie Williams, John Newman – csak néhány azokból a világsztárokból, akiknek fellépésén az első sorban bulizhatnak majd a nyertesek.