Stevie Wonder, Jennifer Lopez és Meghan Trainor is bevállalta Jason Derulo-t!

Most már a tracklistát is ismerjük Jason Derulo új albumáról, amely számos nagynevű közreműködővel készült el.

Jason Derulo június 2-án jelenteti meg negyedik nagylemezét, ami (vélhetően ez okból is) az “Everything Is 4” címet kapta. Az album már előrendelhető, és aki letölti iTunes-on, az három számot máris rongyosra hallgathat (vagy streamelheti is őket például itt: http://www.deezer.com/artist/249599). Megkapja a szuperszexi “Want To Want Me” gigaslágert, a fülledt, ’80-as évek ihletésű “Cheyenne“-t és a mókás “Get Ugly“-t. Legutóbbinak egyébként az a Rickey Reed volt a producere, aki a “Talk Dirty“-ért és a Snoop Doggal közös “Wiggle“-ért is felelős – fel is lehet ismerni egy-két közös vonást.

A többi dalban hihetetlen közreműködők is feltűnnek, így Stevie Wonder és Keith Urban is felénekelt egy számot Mr. Radio-val, de Jennifer Lopez, Matoma és Meghan Trainor is beköszönt a stúdióba.

A rongylábú énekes júliusban már a Balaton Soundra is elhozza az új lemezt, közben pedig az egész amerikai tv-t körbeturnézza toplistás kislemezével. Legutóbb például a The Voice-ban énekelt a két finalistával, akiket egyébként India Carney-nak és Kimberly Nichole-nak hívnak. Szerintetek Jason melyik lánynak szurkolt a videó alapján?

https://www.youtube.com/watch?v=i0L0vN6-Wl8

Az “Everything Is 4” előrendelhető digitálisan itt: https://itunes.apple.com/hu/album/everything-is-4/id982388022

JasonDerulo_small