Gundel Takács Gábor duplázott: idén is ő a legjobb férfi műsorvezető

A tavalyi év után immár másodszor választották az év műsorvezetőjének Gundel Takács Gábort a Televíziós Újságírók Díja elnevezésű gálán.

 

A legigényesebb hazai szórakoztató műsorokat, a legjobb műsorvezetőket és színészeket választották meg 8 kategóriában az Epizód Magazin, a Hír24, a Hír7, az Index-Comment:com, a Mediapiac.com, az Origo, a Sorozatjunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV és a Tvr-hét szakújságírói hétfőn délután a Pesti Vigadóban.

A rangos elismerést 8 kategóriában adták át, Gundel Takács Gábor, aki másodszorra lett a legjobb férfi műsorvezető, köszönőbeszédében azt emelte ki, hogy a Televíziós Újságírók Díja az együttműködésről és nem a tévécsatornák közötti versengésről szól.

 

Gundel Takács Gábor mellett az MTVA számos produkcióját jelölték különböző kategóriákban, így a Ridikült, a Magyarország, szeretlek!-et, a Virtuózokat, a Maradj talpon!-t, a Fapadot, Molnár Piroska színművésznőt a Munkaügyekben nyújtott alakításáért, és Anger Zsolt színészt, a Fapad főszereplőjét.

Nyitrai Kata, az MTVA szórakoztató főszerkesztőségének vezetője elmondta: már az is megtisztelő, hogy ilyen sok MTVA-s produkció van a jelöltek között, de külön öröm számunkra, hogy a tavalyi év után ismét Gundel Takács Gábort választotta a legjobb műsorvezetőnek az újságíró szakma.

 

A Televíziós Újságírók Díját tavaly alapították azzal a céllal, hogy minőségi mércét adjanak a legnépszerűbb hazai tévéműsoroknak és készítőiknek. Az alapítók hangsúlyozták, hogy klasszikus kritikai attitűdöt képviselve, és nem a nézettségi adatok alapján szavazzák meg az elismerést.

SCS_5523