IndigoTheory & Moti Brothers – What Is ReallyMatter

A 2014-es Budapest Calling DJ verseny első helye után gőzerővel dolgozott az IndigoTheory, hogy egy szép tavaszi napon megörvendeztessen minket az első EP-vel.

De kik is ők valójában?

A 3 tagú elektronikus zenei formáció 2014 márciusában alakult. A Budapest Calling DJ verseny első helyezése nagy lökést adott a formációnak.

A tagok: Péterfy Kinga felelős a selymes vokálért és a dalszövegekért. Olaszországi és monte-carlói tartózkodása alatt, megfordult több neves jazz, blues és elektronikus zenei estén, mint énekesnő.

Nortioa csapat dj, zeneszerző, producere lassan 10 éves elektronikus zenei ténykedése leginkább a testvérével alapított Moti Brothersből lehet ismerős a tech-house kedvelők számára.

Surya az ezredforduló környékén csöppent a zenei életbe, zenei rádió és tv műsorok műsorvezetőjeként. Az IndigoTheory-ban a dj, zeneszerző és stúdió munkákért felel.

 Milyen stílusban alkotnak?

Egy rádióinterjúban, mikor ezt a kérdést kapták egyszerűen az volt rá a válasz, hogy „érzelmekkel átszőtt elektronikus alapokon nyugvó életérzés jellemzi hangzásvilágunkat”. A deep-house-ban merülnek el főként. Fellépések alkalmával egyedi zenei installációkkal teszik különlegessé az előadást.

10946105_1532814106991523_509545206_o

 Hol hallhatod őket?

Visszatérő vendégeia budapesti éjszaka legpezsgőbb clubjainak, mint például a Tesla, Trafiqvagy épp az Akvárium.

EP infók: What Is ReallyMatter EP

Április közepén debütált a virtuális lemezes polcokon az IndigoTheory első kislemeze. Két nyelven hallható a What Is ReallyMatter – Mi az, ami számít? magyar címmel.

Link a kislemezhez: https://pro.beatport.com/release/what-is-really-matter/1512059

 

A hivatalos videó klip:

Következő fellépések:

Április.24. – EelkeKleijn (Trafiq)

Május 1-4. – SummerCalling (Budapest Fesztivál 3 nap 40 DJ)

Május 18-22. – SpringbearkFestivalLepzigGermany

 

https://www.facebook.com/indigotheorybudapest

https://soundcloud.com/indigo-theory