Már csak 50 nap és végre Budapestre érkezik a OneRepublic!

Bár a banda lassan 2 éve turnézik már az óriási érdeklődés és a fergeteges siker miatt, azonban előzenekarait időnként cseréli.

Most jelentették be, hogy június 1-től az osztrák The Makemakes fogja bemelegíteni előttük a közönséget, így a magyar rajongók is őket láthatják majd június 7-én a OneRepublic előtt az Arénában.

A Salzburg közeléből származó fiatal osztrák pop-rock trió 2 hete az ORF meghívására már Budapestre látogatott, a bécsi Eurovíziós Dalfesztivált népszerűsítették  Boggie-val, a magyar indulóval közösen. A Dominic Muhrerből, Markus Christből és Florian Meindlből álló zenekart 16 produkció közül választotta ki az osztrák közönség, hogy Ausztriáért énekeljenek a május 23-i bécsi döntőn. A banda 2012-ben alakult, nevét a Makemake törpebolygóról kapta, amelyet 2005-ben, húsvét idején fedeztek fel és a Húsvét-sziget őslakosainak teremtőjéről, Makemake-ről neveztek el.

A zenekar egy hónappal megalakulása után „The Lovercall” című kislemezével már az osztrák slágerlista élvonalában szerepelt, az Eurovíziós Dalfesztiválra szánt „I Am Yours” című produkciójukat Jimmy Harry amerikai zeneszerzővel közösen alkották meg, aki többek között Madonnával, Santanával, Pinkkel és Kylie Minogue-gal is dolgozott már.

2 héttel a bécsi nemzetközi megmérettetésük után tehát az Aréna színpadán is fellép a The Makemakes.

A június 7-i OneRepublic koncertre belépők korlátozott számban még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

145DE5D3-FF93-48AA-8D69-967D3CF944B4