Jön az új Jason Derulo-album, sőt, Jason Derulo is!

Jason Derulo egy csodálatosnak ígérkező új albummal és egy hasonló Balaton Soundos fellépéssel készül a nyárra!

A multi-talentum dalszerző/énekes/táncos idén új albummal tér vissza a 2013-as “Tattoos” után, a június 2-án megjelenő „Everything Is 4”-ral. Jason Derulo neve már jó ideje itthon sem cseng ismeretlenül, hiszen Mr. Radio olyan gigaslágerekkel vette le a lábáról a magyar rajongókat is, mint a platina minősítésű „The Other Side”, a „Talk Dirty (feat. 2 Chainz)” vagy a „Wiggle (feat. Snoop Dogg)”. A becenév sem véletlen, hiszen Derulo világszerte uralja a rádiókat nemcsak Pitbullnak, Lil Wayne-nek vagy Diddy-nek írt dalaival, de saját slágereivel is: így 2014 rádióban legtöbbet játszott férfi előadója lett a tengerentúlon.

Nem csoda tehát, hogy az albumot felvezető, legújabb single-je, a fantasztikusan dinamikus és szexi „Want To Want Me” is rekord eredménnyel került a rádiók játszási listáira (idén eddig ezt adták hozzá a legtöbb A rotációhoz az USA-ban). A fülledt videót különleges módon mutatta be Jason, hiszen a Tinderre vitte a premiert, ahol nők milliói húzták jobbra az énekest, hogy láthassák az új klipet (meg valószínűleg amúgy is).

unnamed1

Hálistennek Jason idén a Balaton Soundon is színpadra lép, így július 10-én mindenki elolvadhat a látványtól és a hangzástól, mikor felcsendül a “Want To Want Me” refrénje… addig is lehet melegíteni a koncertre az Ellen DeGeneres Show-beli előadásának folyamatos és ismétlődő megtekintésével.

https://www.youtube.com/watch?v=j6Dix_W37mQ

Az album már előrendelhető (amihez jár a “Want To Want Me” és a “Get Ugly”):
https://itunes.apple.com/hu/album/everything-is-4/id982388022