Összefúj a szél – Bohemian Betyars klip és EP premier

A tavaly szeptemberi búcsúkoncert és dobos-váltás után a zenekar egy időre elköszönt a közönségtől, ám most egy új kislemezzel és videoklippel is meglepi rajongóit.

Az EP munkálatai már novemberben elkezdődtek, így a fiúk mindent alaposan kidolgoztak mielőtt előrukkoltak a három dallal. Mindegyik ízig-vérig Bohemian Betyars, mégis egyenként sajátos: a gyors tempójú Utca betyárt fúvósokkal egészítették ki, míg az angol nyelvű Sinful Needs egy kísérletezőbb, kicsit merészebbre sikerült „skizopunk” szám.

A videoklip az Összefúj a szélhez készült, ami a fiúk szerint letisztultabb, könnyebben befogadható, mint az előző kettő. A klipben az énekest, Levit láthatjuk, amint Budapest utcáin sétál, körülötte a világ pedig visszafelé halad. Ennek kivitelezése nem volt egyszerű, hiszen a forgatáson végig hátrafelé ment, sőt a szöveget visszafelé is meg kellett tanulnia. Az alapötlet már régóta megvolt, de a pontos forgatókönyvet az utolsó pillanatig tökéletesítettek a Sunny Studio tagjaival. A zenekar rajongótábora ismét kitett magáért, hiszen az ország minden részéről érkeztek, hogy szerepelhessenek a videóban, sőt a március 30-i szűk körű premieren is megtöltötték a Kis Á klubot.

A fiúk most sem állnak meg, újabb klipek és kislemezek vannak tervben. Élőben május 28-án láthatjuk őket a Kobuci Kertben a születésnapi koncerten, de nyáron is számos fesztiválon találkozhatunk majd velük.