Klipújdonságok és elképesztő számadatok: Ed Sheeran & Rudimental és Jason Derulo

Ed Sheeran & Rudimental – Bloodstream

A két hihetetlenül sikeres angol előadó (csak úgy, mint Charli XCX és Action Bronson) a Youtube Music Awards alkalmából mutatta be a nagy ívű klipet, amit közös dalukra forgattak, méghozzá Ray Liottával, aki egy öregedő, széteső rocksztárt alakít benne. A színész egyébként korábban David Guettával is dolgozott együtt a „Lovers On The Sun” főgonoszaként.

A „Bloodstream” eredetileg a mostanra hatszoros platina „X” című Sheeran-albumon jelent meg (ami amúgy az évtized legjobb eladásokkal rendelkező angol nagylemeze). Most viszont a Rudimentallal közös verzió is itt van, mellyel visszatér a banda a nemzetközi porondra. A hackney-i négyes egyébként hamarosan harmadszorra is fellép Magyarországon a Kingdom of Hegyalján. Ha számíthatunk rá, hogy ugyanaz marad a tendencia, mint eddig, akkor még a tavalyi Balaton Soundos bulijuknál is jobb lesz ez a júliusi. Bár ez nehezen elképzelhető, mert tavaly nagyon magasra tették a lécet.

De visszatérve a közös dalra, Ed szerint:

„Ez az egyik kedvencem, imádom élőben játszani, mindig beindul rá a tömeg. A Rudimentallal még tavaly júniusban vettük fel, és szuper volt velük a stúdióban. Iszonyú viccesek, és biztos, hogy a következő albumuk is óriási lesz.”

A zenekar épp most fejezi be új anyagát, reméljük, hamarosan mást is hallhatunk róla. https://www.youtube.com/watch?v=Orq_75kFi8I

Letöltés: https://itunes.apple.com/hu/album/bloodstream-single/id966942934
Stream: http://www.deezer.com/album/9760324

Jason Derulo – Want To Want Me

Mr. Rádió, vagyis Jason Derulo rengeteg rekordot megdöntött az elmúlt időszakban, így például azon túl, hogy 2015 legtöbbet shazamozott dala a „Want To Want Me”, még a világon a legjobban induló rádiós slágere is, hiszen egyszerre 156 amerikai állomás is rotációba küldte a single-t (ezzel maga mögé utasította Justin Timberlake-et, akinél ugyanez „csak” 126). A ’80-as évek ihletésű dalhoz a hivatalos klip pedig nem máshol, mint a Tinderen (!) debütált.
„Akartam egy új, egyedi módot, hogy bemutassam a videót. Tudom, hogy a rajongóim teljesen rá vannak kattanva a közösségi médiára, úgyhogy a Tindernél jobbat nem is találhattunk volna a „Want To Want Me”-hez. Tudtam, hogy jobbra fognak húzni…” – mesélte az ötletről Jason.

Az elmúlt öt évben hatalmasat fejlődött a dalszerző-énekes-táncos karrierje, hiszen eleinte Pitbullnak, Lil Wayne-nek és Diddy-nek írt számokat, most pedig 45 milliónál többet is elad a kislemezeiből. Videóit egy milliárdnál is többen nézik világszerte, átlépte az egy milliárdot a Spotify-on is, több mint 10 single-je lett már platina és 2014-ben ő lett a legsikeresebb rádiós férfi előadó is.

Szóval Jason Derulo 2015-ben sem kíván megállni, aminek első bizonyítéka ez a rendkívül fülledt videó: https://www.youtube.com/watch?v=rClUOdS5Zyw

Letöltés: https://itunes.apple.com/hu/album/want-to-want-me-single/id973769400

Stream: http://www.deezer.com/album/9815942