Legyen stílusod, egyéniséged és midig egy lépéssel előrébb járj – OneIIOne interjú

A OneIIOne formáció 2011 óta van jelen az underground szcénában.

Név szerint a tagjai Legendary Boy (László Roland) és Bo-Cash (Bokor Gábor).

Stílusunkat a vokálosabb, dallamosabb nu-disco és deep house zenék jellemzik, mint DJ, és mint producerekként egyaránt.

Külön-külön már 2004 óta foglalkozunk a DJ-skedéssel, egy közös buli alkalmával döntöttünk úgy, hogy “mi lenne, ha” egy közös projektet indítanánk.

Ez az elején B2B dj szettekre épült, majd gyorsan rátaláltunk a közös hangra így elkezdtünk közös produceri munkásságokat is folytatni.

Zenéink több külföldi nagyobb és kisebb kiadó égisze alatt jelentek már meg, pár ezek közül: Nervous Records, Frequenza Limited, LoveStyle Records, Innocent Music, No Agenda, Kiko Records,… stb.

Végül, de nem utolsó sorban említésre méltó, hogy 2015 áprilisban. lesz két éves a saját kiadónk, ami a LoveStyle Records névre hallgat, amely jobbnál jobb sikereket ér el az eladási listákon.

Nem kisebb nevek támogatták már a zenéinket, mint Solomun, Maceo Plex, Doctor Dru, Kraak & Smaak, MANIK, Climbers , The Mekanism, Kenny Dope, Amine Edge, és még sorolhatnánk.

10628546_811834465523743_3767211130827976126_n

Üdvözöllek benneteket!

 Menjünk vissza a kezdetekre, hogyan kerültetek kapcsolatba egymással?

Amennyiben emlékeink nem csalnak, jó pár évvel ezelőtt történt az eset, amikor egy pálinkás üveget adtunk át egymásnak, így kezdődött minden. 🙂

 Deep-House vagy inkább Nu-Disco, amely közelebb áll hozzátok?

 Nem lehet eldönteni, mert igazából nálunk inkább a két stílus keveréke a nyerő. Nagyon halvány vonal választja el a kettőt egymástól, de úgy érzem, egyiket sem lehet teljesen ráhúzni stílusunkra.

 Véleményetek szerint, mennyire van megérve, elterjedve magyarországi színvonalon a Deep-House valamint a Nu-Disco?

 Úgy gondoljuk, hogy a fővárosban egyre inkább van igény a stílusra, de itthon a mai napig a közönség 99℅-a nem a zenei élmény érdekében megy el a szórakozóhelyekre, ami sajnos érződik a visszajelzéseinkből is.

 Mi szükséges ahhoz, hogy egy lemezlovas maradandót alkosson az említett két műfajban?

 Stílus, egyéniség és mindig egy lépéssel előrébb járjon, ez által tud olyat alkotni, amit más talán nem, illetve nem szabad leragadni egy adott stílusnál sem, jó, ha nyitott szemmel jár a világban. Nagyon szükséges a zenei sokoldalúság és hogy minél több igényes, minőségi és kulturált zenét hallgasson a rocktól egészen a hiphop-ig. Ezekből az ingerekből, érzelmekből és zenékből tud ihletet meríteni az ember, ha ezt nem teszi meg egy idő után befásul.

 Miért szeretitek csinálni azt, amit csináltok?

 Zenével olyan érzéseket tudunk kiváltani, amiket amúgy a hétköznapokban nem tapasztalhatunk meg, ez igaz a közönséget tekintve és minket is.

Az érzés, amikor látod az emberek arcán, ahogy önfeledten élvezik azt, amit hallanak tőled, már ezért megéri csinálni azt, amit évek óta, próbálunk jobban tökélyre fejleszteni.

Célunk, hogy minőségi 4/4 alapokra épülő zenéket játszunk, és ezzel utat mutassunk a hallgató és szórakozó közönségnek, illetve a produceri oldalt tekintve minél nevesebb kiadókhoz bekerülni akár csak egy remix erejéig is.

Kiadónkat szeretnénk minél ismertebbé tenni, és szintén egy irányt adni az embereknek a minőségi zene felé.

994998_189541747904706_1168905387_n

 Mi az, amire a legbüszkébbek vagytok a karrieretek során? Mi volt az a siker élmény, amikor úgy gondoltátok, hogy jó úton jártok?

 Ez túl felhajtós kérdés is lehetne, de az, amikor pozitív visszajelzést kapunk akár egy fellépés akár egy-egy zenénkre reagálva, akkor már megérte csinálni, mert örömet okozhattunk. 🙂

 Tervek célok a közeljövőre nézve?

Számunkra talán a legfőbb cél, hogy itthon is olyan elismeréseket/visszajelzéseket kapjunk, mint külföldön. Ez sajnos elég minimális szinten érkezik el hozzánk, de egyre több biztató szót kapunk itthonról is és bízunk, benne egyre több ilyen véleménnyel leszünk gazdagabbak.

A másik cél természetesen a kiadó fejlesztése, törekszünk minél jobb megjelenéseket és előadókat hozni a kiadó neve alá.

Reméljünk, egyre több fellépéssel gazdagodunk bel- és külföldön egyaránt.

 

Social media:

https://www.facebook.com/oneiione1?__mref=message_bubble

https://www.facebook.com/legendaryboyofficial?__mref=message_bubble   

https://soundcloud.com/legendary-boy    

https://www.facebook.com/bocashhu?__mref=message_bubble  

https://soundcloud.com/bocashmusic      

https://www.facebook.com/lovestylerecords?__mref=message_bubble    

https://www.youtube.com/user/LovestyleRecords