A szórakoztatóipari ikon és előadó művész, Snoop Dogg megjelentette első kislemezét „Peaches N Cream” címmel.

A SZÓRAKOZTATÓIPARI IKON SNOOP DOGG MEGJELENTETTE ÚJ KISLEMEZÉT, A „PEACHES N CREAM”-ET „BUSH” CÍMMEL HAMAROSAN ÉRKEZŐ ÚJ ALBUMÁRÓL, MELYNEK PRODUCERE PHARRELL WILLIAMS

A „BUSH” MÁJUS 11-ÉN JELENIK MEG A COLUMBIA RECORDS / SONY MUSIC GONDOZÁSÁBAN ÉS MÁR ELŐRENDELHETŐ AZ ITUNES-ON AZ ÚJ DAL INGYENES AZONNALI LETÖLTÉSÉVEL

A szórakoztatóipari ikon és előadó művész, Snoop Dogg megjelentette első kislemezét „Peaches N Cream” címmel hamarosan megjelenő új albumáról, a „BUSH”-ról. A dal, melynek producere Pharrell Williams volt és közreműködik benne Charlie Wilson is, egy azonnal táncolható, groovos, „feel good” szám.

A dalt egy szemkápráztató dalszöveges videó is kíséri, melyet a Wolf & Crow rendezett és már megtekinthető a VEVO-n. Az átlagos dalszöveges videóktól eltérően a rajongók egy animációs utazáson vesznek részt, mely bővelkedik színes füsttel és neon színű felhőkkel, egyiptomi piramisokkal, színezett homokú sivatagokkal és műkertészeti elemekkel.

Snoop Dogg várva-várt új albuma „BUSH” címmel a Columbia Records / Sony Music gondozásában jelenik meg május 11-én, mely az első albuma lesz a kiadónál. A „BUSH” már előrendelhető az iTunes-on és azok a rajongók, akik előrendelik, azonnali ingyenes letöltésként megkapják a „Peaches N Cream”-et. A teljes „BUSH” album producere a Grammy-díj győztes Pharrell Williams volt, és kreatív együttműködésben készült cégeikkel, a Doggy Style Records és az i am OTHER kiadókkal.

 

„Peaches N Cream” dalszöveges videó:http://smarturl.it/PeachesLyric

„BUSH” előrendelés: http://smarturl.it/BUSHAlbum

 

A történelmi párosítás a két régi jóbarát, Snoop Dogg és Pharrell Williams között azután valósult meg, hogy számos sikeres együttműködést tudhatnak már maguk mögött a stúdióban, melyek több mint egy évtizedre nyúlnak vissza. A duó megállapodott egymással, hogy visszahozzák a „hiányzó” vibrálást a mai zenébe azáltal, hogy olyan dalokat készítenek, melyeket a „jobb jelennek és az ideális jövőnek” szentelnek.

A retro-futurisztikus funkot „feel-good” R&B és pop keverékével fejelik meg a „BUSH”-on, melynek eredménye „egy funkadelikus izzás” – mondja Snoop Dogg –, „teljesen más, mint amit bármelyikünk is csinált eddig”. Pharrell pezsdítő produceri munkájára illetve Snoop bársonyos énekére és előadásmódjára építve az album számos meglepetés kollaborációt tartalmaz. A Los Angeles-i Power106 rádiónak adott egyik közelmúltbeli interjújában Pharrell azt kürtölte világgá, hogy „Snoop albuma jobb mint az enyém”.

Snoop Dogg eddig több mint 35 millió albumot adott el világszerte, több mint két évtizede van a csúcson mint az egyik leginkább felismerhető és leghitelesebb zenei óriás. Snoop sikeres inkarnációi a zenében, filmen és TV-ben, a Snoop Youth Football League-ben, a divatban, márkákban és a technológiában továbbra is megkülönböztetik őt, mint a tökéletes kult ikont, impresszáriót és filantrópust.

Snoop Dogg együttműködése barátjával és társ-újítójával, Parrell Williamsszel és hamarosan megjelenő, „BUSH” című debütáló albuma a Columbia Records berkein belül a legfrissebb csemege a zene legtermékenyebb és leginkább nagyra becsült trendszetterétől.

 

Merülj el a „BUSH” világában Snoop Doggal és kövesd a „BUSH”-t különböző platformokon:

http://facebook.com/followthebush  / http://facebook.com/snoopdogg