Nagyszabású lesz a Halálos iramban 7 filmzenéje!

Az április 2-án a magyar mozikba érkező sikeres filmsorozat, a Halálos iramban új , 7. epizódjának 2015. március 23-tól kapható filmzenéje rengeteg erős hip-hop slágerrel van tömve. A válogatás a film eredeti címét viseli: Furious 7”.

A tracklista olyan előadóktól vonultat fel hihetetlenül potenciális
dalokat és együttműködéseket, mint T.I. & Young Thug, Iggy Azalea és Wiz Khalifa, Flo Rida, Kid Ink, Juicy J, Mos Def vagy Wale. A dalokhoz tartozó videoklipek sorban jelennek meg és már most hihetetlen sikereket produkálnak.

image003

Első volt a sorban a “Ride Out“:
https://www.youtube.com/watch?v=X7rdg_tKzKQ

 

Majd ezt követte az újabb három track, amit már az előrendeléskor megkaphatunk: az „Off-Set” T.I. & Young Thug előadásában: https://www.youtube.com/watch?v=hn73oG60kvE, és Sevyn Streeter száma, a „How Bad Do You Want It (Oh Yeah)”: https://www.youtube.com/watch?v=A-GlW8n3r_E, sőt Wiz Khalifa és Iggy Azalea közöse, a „Go Hard Or Go Home” is végighallgatható már a Youtube-on: https://www.youtube.com/watch?v=D_VRSFpUcp0.

A Halálos iramban 7. már önmagában is nagyon népszerű, melyre csak ráerősítenek ezek a rapdalok, gyönyörű és villámgyors Dodge autókkal a klipjeikben. Az albumon szereplő trackek mind elhangzanak majd a filmben is, illetve rajtuk kívül egy bónusz track is rákerült a korongra – ez a „Whip” a Famous To Mosttól.

Az izgalmas film ezúttal is Vin Diesellel, Paul Walkerrel és Dwayne Johnsonnal tér vissza a vászonra Magyarországon április 2-től. De rajtuk, az állandó szereplőkön kívül néhány nemzetközi sztár is csatlakozott a stábhoz, így Michelle Rodriguezt, Kurt Russellt és Jason Stathamet is megnézhetjük, ahogy a veszélyes autókkal  száguldoznak.

A Furious 7 március 17-én jelenik meg, de addig is már előrendelhető itt: https://itunes.apple.com/hu/album/furious-7-original-motion/id966411595