Itt a First Kiss Kid Rocktól – és remekül sikerült!

Kid Rock, a világ egyik legnagyobb slágeréért, az „All Summer Long”-ért felelős rockere 2012-es óriási sikerű albuma, a „Rebel Soul” után végre visszatért „First Kiss” című lemezével, ami már elérhető itthon is.

A három évvel ezelőtti sikereknek köszönhetően Kid Rock körbeturnézhatta a világot és rajongótáborát még nagyobbra duzzasztotta – már ha ez még lehetséges. Így a „$20 Best Night Ever Tour” keretén belül 550.000 ember előtt állt színpadra.
A turné annyira feltöltötte energiával a zenészt, hogy rögtön neki is ült, hogy új dalokat írjon a következő albumára. Így született meg a „First Kiss”, melyről az első single a címadó dal, és a hozzá készült klip nézettsége már három milliónál jár.

KidRock_FirstKiss_small

 

2015-re még az előzőnél is nagyobb szabású turnét tervez korunk egyik legnagyobb előadója, aki mostanra megkerülhetetlenné vált nemcsak saját műfaján belül, de világszerte a pop-rock hallgatók számára is. A elkészült zenének Kid Rock volt a producere is, így egészen biztos, hogy aki az elmúlt 25 évben kedvelte a zenészt, az most sem fog benne csalódni! Tízedik albuma ugyanis telis-tele van slágergyanús nótákkal, remek refrénekkel és némi békebeli amerikai nosztalgiával.

A “Frist Kiss” CD-n megrendelhető itt: http://www.magneoton.hu/Termek/First_Kiss

Letölthető innen: https://itunes.apple.com/hu/album/first-kiss/id950436018