NEW LEVEL EMPIRE nagykoncert a Teslában

11038863_1588787618001336_2691814812551504289_n

NEW LEVEL EMPIRE NAGYKONCERT + TESLA LIVE CLUB – LOTFI BEGI // NIGEL STATELY // GOYAH
2015. március 13., péntek

DJ Newl, Krash, Shizuka és Zola exkluzív, limitált férőhelyes klubkoncertre készül a Tesla színpadán. A péntek 13-a tehát mindenkinek szerencsés lehet, aki még elővételben hozzájut a jegyekhez.

 

A New Level Empire egy 2012-ben létrejött dance szuper-formáció, aminek célja, hogy a lehető legélőbb módon, zenekari felállásban keltsen életre tánctér fűtő elektronikus zenei képleteket. A végeredmény egy rádióbarát, lendületes, energikus hangzás, amit a sokszínű csapat tesz teljessé élő gitárral, dobokkal és különféle digitális manipulációs eszközökkel. Krash a produkció agya, mint zeneszerző, Dj Newl a dobok, a groove-ok mestereként erősíti a csapatot, Shizuka, az MR2 Petőfi DJ-je is a csapat tánczenei oldaláért felel, míg Zola gitárjátékát és hangját dobja be a közösbe. Első munkájuk, a The Last One rögtön egy lemezszerződést hozott a New Level Empire konyhájára az Elephant House kiadótól, és a szám hátán meg szem álltak az Eurovízió idei döntőjéig. Az egyik zsűritag, Rúzsa Magdi úgy vélte, ezt a produkciót bármelyik országban, bármilyen fesztiválon láthatnánk, és a refrént is megirigyelte a srácoktól.

 

Az Eurovízió hazai versenyének, a Dal című műsornak a középdöntőjéből a csapat a közönség kirobbanó szeretetének köszönhetően jutott tovább. Ez a támogatás a letöltési listákon is egyértelműen látszik, hiszen a The Last One a Mahasz hivatalos single listáján a legnépszerűbb magyar felvételként volt, hogy a 2. helyet szerezte meg magának, nem beszélve a Viva Chart 2. helyezésről és az iTunes eladási lista 1. pozícióról.

 

A ‘The Last One’-t – rögtön megjelenése után – az országos és nagyobb rádiók (Class FM, Music FM, MR2 Petőfi) kiemelt rotációba helyezték, a klipet pedig a zenei tv csatornák is (VIVA TV, One Music Channel) játszák. Nem sokkal később kihozták következő nagysikerű, Wanna Get Over című szerzeményüket, 2014 második felében pedig felkérést kaptak a női kézilabda EB hivatalos himnuszának elkészítésére, ami Hold Your Hands So High címmel jelent meg. 2014 végére megérett rá a New Level Empire, hogy kiadják első nagylemezüket HomeLights címmel. A korong címadódalával pedig ismét lehetőségük nyílt annak bizonyítására, hogy nemzetközi porondon is megállják a helyüket, hiszen újra a legjobbak közt szerepeltek a 2015-ös DAL-ban.

Jelenleg a csapattagok gőzerővel dolgoznak következő számokon, hiszen a Dal-ban elért sikerekkel az élet nem áll meg.

 

Lineup:

New level Empire LIVE – Exkluzív, élő nagykoncert

Live club:

Lotfi Begi

Nigel Stately

Goyah SUNRISE SHOT

Facebook event: https://www.facebook.com/events/848447238531047/
Elővételes jegyek: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=163016