Snoop Dogg – új album tavasszal! #FollowTheBUSH

Snoop Dogg Press Photo - Sajtó fotó.

A SZÓRAKOZTATÓIPARI IKON SNOOP DOGG IDÉN TAVASSZAL MEGJELENTETI ÚJ ALBUMÁT „BUSH” CÍMMEL A COLUMBIA RECORDS / SONY MUSIC GONDOZÁSÁBAN

AZ ÚJ ALBUM EXECUTIVE PRODUCERE PHARRELL WILLIAMS

AZ ELSŐ ÍZELÍTŐ A „BUSH”-RÓL EGY TEASER VIDEÓ FORMÁJÁBAN LÁTHATÓ SNOOP KÖZÖSSÉGI FELÜLETEIN ÉS A FOLLOWTHEBUSH.COM-ON

 

A szórakoztatóipari ikon és megkerülhetetlen erő, Snoop Dogg megjelenteti várva-várt új albumát „BUSH” címmel a Columbia Records / Sony Music gondozásában idén tavasszal. A teljes „BUSH” album producere a Grammy-díj győztes Pharrell Williams volt, és kreatív együttműködésben készült cégeikkel, a Doggy Style Records és az i am OTHER kiadókkal. Snoop Dogg bemutatta a „Peaches N Cream” című első kislemezdal ízelítőjét is egy rövid videóban a videoklip megjelenése előtt. A „teaser” számos digitális platformon debütált, köztük a most felfedett weboldalon, a FollowTheBush.com-on.

Trailer megtekintése itt:http://smarturl.it/FollowTheBUSH

A történelmi párosítás a két régi jóbarát, Snoop Dogg és Pharrell Williams között azután valósult meg, hogy számos sikeres együttműködést tudhatnak már maguk mögött a stúdióban, melyek több mint egy évtizedre nyúlnak vissza. A duó megállapodott egymással, hogy visszahozzák a „hiányzó” vibrálást a mai zenébe azáltal, hogy olyan dalokat készítenek, melyeket a „jobb jelennek és az ideális jövőnek” szentelnek.

A retro-futurisztikus funkot „feel-good” R&B és pop keverékével fejelik meg a „BUSH”-on, melynek eredménye „egy funkadelikus izzás” – mondja Snoop Dogg –, „teljesen más, mint amit bármelyikünk is csinált eddig”. Pharrell pezsdítő produceri munkájára illetve Snoop bársonyos énekére és előadásmódjára építve az album számos meglepetés kollaborációt tartalmaz. A Los Angeles-i Power106 rádiónak adott egyik közelmúltbeli interjújában Pharrell azt kürtölte világgá, hogy „Snoop albuma jobb mint az enyém”.

Snoop Dogg eddig több mint 35 millió albumot adott el világszerte, több mint két évtizede van a csúcson mint az egyik leginkább felismerhető és leghitelesebb zenei óriás. Snoop sikeres inkarnációi a zenében, filmen és TV-ben, a Snoop Youth Football League-ben, a divatban, márkákban és a technológiában továbbra is megkülönböztetik őt, mint a tökéletes kult ikont, impresszáriót és filantrópust.

Snoop Dogg együttműködése barátjával és társ-újítójával, Parrell Williamsszel és hamarosan megjelenő, „BUSH” című debütáló albuma a Columbia Records berkein belül a legfrissebb csemege a zene legtermékenyebb és leginkább nagyra becsült trendszetterétől.

Merülj el a „BUSH” világában Snoop Doggal és kövesd a „BUSH”-t különböző platformokon:

http://facebook.com/followthebush  / http://facebook.com/snoopdogg

http://twitter.com/followthebush / http://twitter.com/snoopdogg

http://instagram.com/followthebush / http://instagram.com/snoopdogg

http://followthebush.tumblr.com  / http://followthebush.com