Bemutatkozik a Kállay SAUNDERS Band lemezbemutató koncert vendégzenekara

A Soulwave együttes - Press fotó 2014.

A Kállay SAUNDERS Band előtt játszik a körmendi Soulwave zenekar.

Kisvárosból az Akvárium KisHalljába, avagy Körmend közelebb van, mint gondolnád. Ezek a szlogenek írják le talán leghűebben, mit érezhetnek most a körmendi Soulwave zenekar tagjai, hiszen 2015. március 19-én az egyik legnagyobb budapesti klub színpadán lépnek majd fel.

A Soulwave a rock’n’roll, az indie és a folk sajátos elegyével üde színfoltja a hazai zenei életnek. A zenekart 2007-ben alapította az énekes Fodor Máté és a gitáros Huszár Ádám, később csatlakozott hozzájuk Bencsics Dávid (basszusgitár), valamint Márton Lajos (dobok). A Petőfi Rádió játszási listáján több daluk is szerepelt, és országszerte sok zenekar vendégeként láthattuk már őket. 2013-s EP-jüket a svéd Substream Records adta ki, 1975 címmel. Március 19-én a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál magyar résztvevője, Kállay Saunders András és zenekara, a Kállay SAUNDERS Band lemezbemutató koncertjén lesznek újra láthatóak Budapesten.

Mindenképp fontos fellépés lesz ez nekünk.” – mondja Huszár Ádám gitáros. – Az előző budapesti buli fantasztikusan sikerült az A38 hajón, teltház volt, ezért nagyon várjuk, hogy újra a fővárosban játsszunk. Szeretnénk minél több helyszínre eljutni és minél több emberrel megismertetni a zenénket. Játszottunk jó pár ismertebb zenekar előtt, de most külön öröm számunkra, hogy a Kállay SAUNDERS Band lemezbemutató koncertjén léphetünk fel.”

Természetesen a készülést is nagyon komolyan veszik a fiúk.

A próbák folyamatosan zajlanak, sok munkával jár, de imádjuk. Egy lendületes koncertet akarunk adni, nem szabad, hogy túlagyaljuk, vagy túlizguljuk. Általában mindig átmegy egy pozitív hatású motivációba az izgalom, reméljük, ezúttal is így lesz. Egyébként folyamatosan dolgozunk új dalokon és feldolgozásokon is, a meglévő számok mellett most is lehet pár meglepetés, de ez maradjon titok” – nevet a gitáros.

Soulwave koncert a Kállay SAUNDERS Band vendégeként

Akvárium, KisHall, Budapest

2015. március 19. 20 óra

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/842611042464834

 

Soulwave – American Dream:

Soulwave – Mindenki szelíd: