Wolf Kati “Ne engedj el!” című dala első helyen jutott tovább múlt szombaton a holnaputáni döntőbe A Dal 2015 keretein belül.

Wolf Kati, aki 2011-ben már egyszer képviselte Magyarországot az Eurovízión, ezúttal is egy kifogástalanul megírt, klasszikus popdallal rukkolt elő. A múlt szombat esti élő adásban a zsűritől a legmagasabb pontszámot kapva került be a döntőbe, amely február 28-án, azaz most szombaton este lesz az M1-en.

Kati eleinte csak egy kalandnak fogta fel, hogy újra megpróbál eljutni az Eurovízióra, most azonban már őszintén szeretné a győzelmet, és hihetetlenül örül a fináléba jutásának.

Fantasztikus ruháját Bódis Boglárkának, az Elysian tervezőjének köszönheti, aki emellett a vokalisták fekete szerelését is megálmodta.

unnamed1

A Ne engedj el! egy magyar-svéd koprodukció, melyből a hazai slágerszerző/producer Krajczár Péter is kivette a részét, a szöveget pedig a Fonogram-díjas Major Eszternek köszönhetjük. A dal építkezésének, folyékonyságának és lehengerlő előadásmódjának köszönhetően egy igazán nagy rádiós sláger potenciáljával rendelkezik.

Az énekesnő, bár szombat este torokgyulladást kapott, amit nagyobbik gyereke (10) hozott haza a suliból, lazán vette az eddigi akadályokat, és a középdöntőben is kifogástalanul teljesített. Így hangzott élőben a Ne engedj el!: https://www.youtube.com/watch?v=PGlYiQLREnM

Ez pedig a stúdiófelvétel: https://www.youtube.com/watch?v=nXwiKhQwVT8

Nagyon drukkolunk Katinak szombaton, szavazzatok, hogy ez a csodás énekesnő képviselhessen minket Bécsben az Eurovíziós Dalfesztiválon!