Új zenekart alapított Rácz Gergő

Elkészült Rácz Gergő legújabb videoklipje, amelyben egy teljes zenekart alakít egy személyben. Ahogy már megszokhattuk, az énekes-zeneszerző-producer mindig valami újdonsággal rukkol elő, és ez most sincs másképp. Shotgun című dala (Rácz Gergő – Burai Krisztián – Johnny K. Palmer) már hallható a rádiókban és most a hivatalos videoklip is nyilvánosságra került. A videó érdekessége, hogy egy trükk segítségével Gergő egyszerre többször látszik a képernyőn, és miközben énekel, minden hangszeres zenészt is ő alakít. “A forgatás alatt kipróbálhattam, hogy milyen egy olyan zenekarban játszani, ahol mindenki pont egyformán gondolkodik a zenéről, és soha nincs vita.” – mondta Gergő mosolyogva.

Ha ez még nem lenne elég, a klip további szereplői között olyan jól ismert személyek is felbukkannak, mint Hajas László mesterfodrász, a 2008-as szépségkirálynő Polgár Ildikó, vagy Johnny K. Palmer, aki a dal szövegírója is egyben.

Az énekes a klip megjelenése előtt egy extra kedvességgel is készült legnagyobb rajongóinak. Egy exkluzív premier előtti vetítésre hívta meg őket koccintani, hogy együtt ünnepeljék meg az újdonságot. Az este fantasztikus hangulatban telt, így minden bizonnyal lesz még lehetőség közös bulizásra, hiszen Gergő már a következő projektjén dolgozik.