Vibe Groovers & Re4rm Records bemutatja: CONTRAST (Deep & tech house party)

Több vidéki helyszín után először kerül megrendezésre a Contrast party Budapesten, az Örs Vezér téren található Vezér sörözőben. (volt Cédrus Music Club)

A fellépők:

Chris Drifter:
https://www.facebook.com/djchrisdrifter

Masszív rajongóbázissal a facebookon (40 000 fő), rendszeresen szerepel a világhírű Pacha Records CD-s kiadványain, Budapest egyik legaktívabb tech house producere, egy igazán exkluzív szülinapi szettel készül. Havi rendszerességű rádióműsorral szerepel a görög Generate rádión és az amerikai Pure.FM-en, valamint a Soundtribe Rekords A&R menedzsere, több külföldi és haza bulit tudhat maga mögött. Producer társával, Steve Valentine-nal rengeteg főműsoridős zenét és remixet készített, amelyek a leghíresebb hazai és külföldi klubokban pörögnek. Egyik zenéje tavaly a Traxsource Progressive House TOP 100 első helyén landolt, egy friss remixe éppen a Minimal TOP 100-ban tarol jelenleg is.

Mad Morello
https://www.facebook.com/mad.morello

Több mint 150 zenei megjelenés után megalapította saját kiadóját a Re4rm Records-ot. Djként olyan helyeken volt vendég mint a Coronita Music Club, Bahnhof Music Club Székesfehérvár, rendszeres vendége a Mistique Session rádió műsornak, zenélt a Just Music Fm-en és a Lounge rádióban is. Dalait olyan nevek játszották mint Paul Oakenfold, Peter Gelderblom, Belocca.

Steve Valentine:
https://www.facebook.com/stevevalentineofficial

Több mint 100 megjelenéssel az elmúlt 3év alatt felverekedte magát a magyar tech house producerek előkelő helyére. Itthon és külföldön egyaránt elismerik munkásságát, dalait folyamatosan játsszák a stílus vezető egyéniségei mint például D.O.N.S. Markus Schulz, Newik, Szecsei stb. Névnapjára való tekintettel szokásához híven a dallamosabb de mégis pörgős ütemekkel készül a bulira.

Vitamin G
A Contrast party egyik alapítója, a Lazy Guyz zenei formáció tagja.

buli

A party támogatója az Adria Fitnesz
http://www.adriafitnesz.hu/
https://www.facebook.com/adriafitnesz

A belépés ingyenes!