Bolondokháza a New Level Empire új videójában!

New Level Empire.

Profi filmes stábbal forgatott az elektronikát poppal vegyítő négytagú banda, akik január 31-én, vagyis most szombaton versenyeznek élőben A Dal 2015 elődöntőjében. Daluk, a „Homeglights” a decemberben megjelent nagylemezük címadója, és az eurovíziós versenyben is ezzel szerepelnek természetesen.

A klip egy családapa történetét meséli el, aki munkahelyén egyre kevésbé bírja a gyűrődést, hiszen elviselhetetlen főnöke presszionálja. A videóban láthatjuk, mi zajlik le a férfi fejében, aki gyakorlatilag az őrület határára sodródik. Ugyanakkor az otthon melegének fontosságát is bemutatja a dal és a klip egyaránt. Azt a fajta hazatérésszerű érzést, amit a családunk biztonsága adhat nekünk még egy vészterhes vagy őrjítő helyzetben.

„A Homelights arról a bizonyos jelenségről szól, amelyet gyerekkorunkban tapasztalunk, és amit felnőttként keresünk, próbálunk a mindennapjainkba belevarázsolni. Ez azokból az apró részletekből áll, amiktől egy otthon otthonná válik, a fényekből, a melegségből. Gyerekként ez teljesen nyilvánvalónak tűnik, azonban felnőve már nem olyan egyszerű megtalálni.” – mondta el a klip kapcsán Zola, a zenekar frontembere.

A bandát legközelebb szombat este lehet elcsípni az m1 műsorán A Dalban. Szurkoljunk nekik együtt!

Az album, rajta a dallal, megvásárolható itt:
http://www.magneoton.hu/Termek/Homelights

És itt:
https://itunes.apple.com/hu/album/homelights/id951110088

Itt pedig teljes egészében meghallgatható:
http://www.deezer.com/album/9355664