A bulit be kell verni – Dandee interjú

Dj. Dandee meghatározó személyisége a Békés megyei club életnek, több mint 10 éve forgatja a lemezeket töretlenül. Szakmai felkészültsége, és rátermettsége figyelemreméltó, folyamatosan követi az újdonságokat, a zene mellett rendkívüli kommunikációs készségének köszönhetően hamar szimpátiát ébreszt az emberekben.2011-től D Session néven is jelen van azon kívül bootleg készítéssel is foglalkozik, a dj szakma előszeretettel pörgeti alkotásait az ország számos pontján, és rádió állomásain.

Üdvözöllek András!

Mesélj nekünk picit a kezdetekről, hogyan és miért kerültél kapcsolatban a zenéléssel?

Üdvözlöm én is és a kedves olvasókat. Már gyerekkoromban megfogott a zene szeretete, általános iskolában iskolarádiót vezettem iskolai rendezvényeket-bulikat szerveztem, onnan elkerülve meg jelentem számos kisebb bulikban, helyeken. 2003-ban 16 évesen házigazdája lettem egy akkoriban elég felkapott szórakozó helynek, szépen, lassan ahogy megismertek ebben a szakmában úgy indult a szekerem.

 

Így a 2015-ös év elején, hogyan emlékszel vissza az elmúlt évre, szakmai téren?

Nagyon nagy élményekkel lettem gazdagabb a 12 év alatt rengeteg helyen játszottam az Országban és országon kívül is.. Az elmúlt évet sikeren zártam, számos helyen zenélhettem az Országban, amelyért hálás vagyok a nagyszerű közönségnek, hiszen nélkülük nem sikerült volna.

 

Nemrégiben született meg kislányod, mennyire változtatta ez meg a szakmai karriered, a fellépéseket?

Igen nemrég született a kis drágám már 7 hónapos egy nagy szerelem az életemben nagyon nagy lendületet és erőt ad folyamatosan mindenhez ő is és a családom is.. Jó érzéssel tölt el nap, mint nap inspirál a jövőre és lüktetést add az ember terveihez, céljaihoz.

 

Pályafutásod során, mi volt az a sikerélmény, amely erőt adott neked ahhoz, hogy jó úton jársz?

A közönség az emberek, akik szeretettel eljönnek fellépéseimre és pozitív dolgokat kapok. Ami erőt ad és jelzi, hogy jó úton járok az a rengeteg fellépés hétről hétre, nem csak Clubokba rengeteg Fesztiválra, ami elég sok országos szintű.

IMG_5340

 

Ha jól tudjuk rezidens szerepet is töltesz be, mennyire jelent kihívást, nehézséget a mai szórakoztatóiparban rezidens dj-nek lenni?

Igen jelenleg a Konkurencia the Club, Lucifer Pub, Csaba Rádió, és Békés buli rezidense vagyok.

Hétről hétre újdonságokat, mutatok be, és aki ismer, egyéniséget viszek bele minden egyes bulimba, ami nagyon fontos, nem sablonos, a jelszavam az mindig kötelező a Bulit Be kell verni így indulok el minden 1-es éjszaka és nap, megtáncoltatni meg buliztatni, a nagyérdemű közönséget minden egyes alkalommal.

 

Hogyan tovább? Mik a terveid a közeljövőre nézve?

Nagyon sok tervem van Országon belül és Országon kívül is. Készülőben van az első saját dalom, stúdió munkálatok folynak folyamatosan, ha minden igaz pár hónapon belül minden dj zenei repertoárjában benne lesz..

 

Köszönjük, hogy válaszoltál sok sikert kívánunk neked a jövőben, valamint a kis utódnak jó egészséget.

Nagyon szépen köszönöm, és köszönjük. Minden jót kívánok, mindenkinek a zene legyen veletek.

Pacsi.