Új klippel jelentkezett a Nomad!

A Nomad wgyüttes - 2014.

Új klippel, mégpedig egy koncertvideóval jelentkezett a Nomad zenekar. A kisfilm az Igazak Álma című dalra készült.

Az Igazak Álma az egyik legelső Nomad dalok egyike, amit legutoljára fejeztünk be, egész pontosan a stúdiózás közben nyerte el jelen állapotát, mind szövegileg és zeneileg.” – meséli Jánosi ’Cicó’ Szabolcs gitáros. – „ Így sikerült benne konzerválni azokat az érzéseket és energiát, amit mi érzünk. Ezért nyilvánvaló is volt, hogy ennek a dalnak legyen egy koncert klipje. Az igazság az, hogy egy időben két klipet kezdtünk készíteni, és ezt szántuk a másodiknak, de valahogy ez hamarabb összeállt, mint gondoltuk és beelőzte a másikat. A másikkal tavasszal akarunk majd kijönni. A felvétel egyébként az őszi turnénkon készült.”

A klip:

Az időzítés sem véletlen: a zenekar a jövő héten nagyszabású karácsonyi koncerttel búcsúztatja az idei évet, így aki részt vesz a koncerten, előtte a klippel bemelegíthet!

A koncerten olyan dalok is játszásra kerülnek a lemezről, amiket máshol még nem játszottunk. A műsort épp most állítjuk össze, ott is tervezünk pár újítást.” – mondta el korábban Cicó. – „Mivel az album megjelenése óta  most játszunk Kazincbarcikán először, természetesen visszük a CD-t, valamint pólót, pulcsit, csecse-becsét. Ezen kívül kétféle jegyár lesz: csak a koncertjegy 800 Ft, de ha koncertjegy és CD csomagot vásárol valaki, azt 1600 Ft-ért megteheti. Ez a mi karácsonyi ajándékunk!”