Adam Ajkay – We Young

Adam Ajkay - We Young CD Cover 2014.

Kezdetben Adam Ajkay a BMX szcénában vívta ki magának az ismertséget. A sporton kívül még a zene érdekelte fiatalon, az elektronikus zene iránti rettentő szeretete az underground electro vonalakig vezethető vissza.

Először Electro/Dubstep, majd House DJ-ként tűnt fel és tehetségének köszönhetően meghatározó partysorozatokon kezdett játszani. A THRASHER és a SHIFT volt, az első ahol nem kisebb nevekkel mint Bare Noise, Bar9, Skrillex, Borgore, Porter Robinson, Knife Party lépett színpadra.

 

Az idő múlásával zenei izlése is folyamatosan változott, belekóstolt a Tech-house világába, s később ebből alakult ki a House iránti szeretete. Először a Hajógyári Sziget legendás after klubjában a Coronita-ban lett rezidens, majd később bekerült a Coronita Commando Országjáró partysorozatába.

 

2013-tól az UP!The Club rezidense, és számos budapesti klubban megfordult: R.I.O., PLAY, ReMIX, Budapest PARK.

2014-ben a egyre sikeresebb partysorozat a World Is Mine oszlopos tagja lett, ahol nem kisebb nevekkel játszik együtt mint: BORGEOUS, TJR, DYRO, és a nemsokára érkező TUJAMO.

2013 és 2014-ben Egyetlen Magyar fellépőként meghívást kapott a bukaresti STREET HEROES nevű több ezer fős fesztiválra (Románia).

 Hallgassátok meg legújabb szerzeményét!

YouTube:

Facebook:

https://www.facebook.com/weyoungmusic