Megjelent a Swing filmzene!

Swing filmzene CD Cover / CD borító 2014 .

A legnagyobb show az életed

A szenzációs új magyar film, a Swing nemrég debütált a mozikban, a hozzá tartozó hivatalos filmzene pedig ma jelenik meg, telis-tele jobbnál jobb dalokkal, világslágerekkel, melyek mindegyike a filmben is elhangzik, így az albumra a zenész közreműködők mellett maguk a szereplők is felénekeltek számokat. Hallhatjuk Ónodi Esztert, Csákányi Esztert és Törőcsik Franciskát, de Törőcsik Marit is, sőt Hajós András is vállalt egy dalt a lemezre.

A történet egy együttesről szól, amely három elkeseredett, teljesen különböző korú és eltérő háttérrel rendelkező nő találkozásából születik (Ónodi Eszter, Csákányi Eszter, Törőcsik Franciska). Egy esős éjszakán egymás mellé sodródnak, amikor egy kiöregedett dizőz (Törőcsik Mari) felkarolja őket és megalapítják a Swing Angels-t. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában végighaknizzák a Balatont, miközben a magánéletük is fenekestül felfordul. A hihetetlenül szórakoztató és vicces vígjáték egyben egy fantasztikus zenés film is, amely remek hangulatával bármelyik korosztály számára élvezetes lehet.

A CD-n megjelenő zene a filmben elhangzó összes dalt tartalmazza, sőt Cserháti Zsuzsától a „Mennyit ér egy nő?” szintén felcsendül a lemezen Mohamed Fatima, Radics Gigi és Tóth Vera előadásában. A vége főcímdalnak a Lotfi Begi & Sean Darin által készített remixe is rákerült az albumra bónusz trackként, melybe már most sokan beleszerettek, így számíthatunk rá, hogy egy újabb nagy sláger születik, megkoronázva ezt az izgalmas kiadványt.

A film előzetese itt: http://bit.ly/1zD4ufQ, a film maga pedig a legtöbb hazai moziban megtekinthető: http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=144130

A filmzene megrendelhető itt: http://www.magneoton.hu/Termek/Swing_2

Digitálisan letölthető itt: https://itunes.apple.com/hu/album/swing-original-soundtrack/id946443278

Itt pedig meghallgatható teljes egészében: http://www.deezer.com/album/9256480

Kiadja a Magneoton.