Végre itthon játszik a StadiumX!

StadiumX - 2014.

A Nicky Romero által vezetett Protocol Recordings kötelékébe tartozó DJ és producer páros 2013 ősze óta hatalmas utat tett meg. A ‘Howl at the Moon’ című himnuszuk egyből az elektronikus zenei szféra élvonalába repítette őket: a felvétel 2014-ben az Ultra Music Festival legtöbbet játszott dala lett, emellett a Beatport stílusoktól független toplistájának első helyezettje. A fiúk azonban nem ülnek a megérdemelt babérokon: David Guetta ‘Lovers on the Sun’ toplistás remixe, Sultan + Ned Shepard ‘All These Roads’ és Cash Cash ‘Surrender’ című számának újragondolása egytől egyig közkedvelt a világ nagy EDM fesztiváljain. Legújabb, a toplisták élére szánt saját bombájuk a ‘GHOST’ címre hallgat, és december 8-án debütált a Beatporton, a héten a legmagasabb új belépőként a rangos 14 helyen!

A rengeteg rangos külföldi fellépés után pedig végre hazai pályán is láthatjuk őket.

Az elmúlt hónapokban nagyon sok fesztiválon és klubban megfordultunk a világ különböző pontjain, így nagyon örülünk, hogy ennyi idő után visszatérhetünk és itthon is zenélhetünk a közönségnek! Nagyon sok pozitív visszajelzést és támogatást kapunk itthonról, így boldogak vagyunk, hogy mi is visszaadhatunk valamit a rajongóknak!” – mondja Sully. – „Utoljára augusztus 20.-án volt lehetőségünk itthon játszani, szintén Budapesten!”

A december 19-i buli egy igazán mozgalmas év lezárása lesz.

Viszonylag rövid idő alatt mondhatjuk, hogy óriásit fordult velünk a világ és a produkció a stúdió falai közül egy nemzetközi produktummá tudott fejlődni! Nagyon sokat dolgoztunk az új zenéken, illetve egyéb, saját produkciókon, de ezek nagy része már csak jövőre lát napvilágot… Ugyanakkor úgy érezzük a visszajelzések alapján, hogy az embereknek tetszenek a zenéink és a bulikon is működik az a hangzásvilág, amit képviselünk és próbálunk népszerűsíteni!” – meséli Dave. – „Tervben volt még egy indiai és egy kanadai fellépés is az ünnepek ideje alatt, de úgy gondoltuk ezeket célszerű inkább jövőre hagyni, amikor egy turné keretein belül tudjuk majd meglátogatni ezeket az állomásokat! Így ha a stúdió munkának nincs is vége, a Stadiumx fellépések tekintetében ez lesz az idei utolsó!”

Érdemes tehát ellátogatni 2014. december 19-én a Club Play-be, ahol további fellépők is lesznek majd.

StadiumX

2014. december 19.

Club Play, XI. Daróczi út 2.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1507040782899473/