Bogi ismét A Dalban!

Bogi.

Bejutott a legjobb 30-ba a „World of Violence” című szerzemény, mellyel Bogi A Dal 2015 pályázatán indult

A idei év óriási sikerei után nem is volt kérdés, hogy a fiatal énekesnő 2015-ben is indul A Dal című műsor válogatóján. Februárban a végső döntőig jutott, a szakmai zsűri és a közönség egyaránt imádta a „We All”-t és őt is. Ugyan az Eurovíziós Dalfesztiválon végül nem Bogi képviselte hazánkat, mégis az egész ország megismerte az előadót és hatalmas sláger lett a számból, amely első volt a MAHASZ Rádiós Top 40 Játszási Listáján is, és összesen 37 hétig nem sikerült kipattintani onnan.

Az idei dala azonban teljesen eltér elődje hangulatától és hangzásától, a „World of Violence” a hetvenes éves Bond-filmjeit idéző világba varázsol minket. Az üzenet, amit Bogi közvetíteni szeretne általa, arról az erőről szól, amivel ki kell állnunk magunkért ebben az egyre kegyetlenebb világban. Arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy gondolnunk kell a minket követő generációkra is, akiknek még szintén élniük kell a világban, amit most mi (is) alakít(hat)unk. Fontos, hogy erre tekintettel legyünk és próbáljunk tenni azért, hogy egy élhetőbb világot teremtsünk nemcsak saját magunk, hanem az „utódaink” számára is.

Lyric videó:

Bogi a tavalyitól eltérő, egészen újféle és különleges produkcióval készül a versenyre és nagyon boldog, hogy ismét a legjobb 30 között lehet.