Megjelent Gwen Stefani új szóló dala, a Baby Don’t Lie!

Gwen Stefani - Baby Don't Lie CD cover / CD borító 2014.

Gwen Steani hosszú, több éves szünet után újabb videoklippel tért vissza! Rajongóinak 2008 óta kellett várnia Baby Don’t Lie című dalára, ugyanis a 44 éves énekesnő az utóbbi években ismét zenekarával, a No Doubttal dolgozott együtt új lemezükön, szüneteltetve szólókarrierjét. Most azonban azt ígéri, a számot újabb saját album megjelenése fogja követni.

Az amerikai Voice tehetségkutató műsor zsűrijében is feltűnő Gwen Stefani új klipjében elképesztő formában van, hihetetlenül stílusos és nem utolsó sorban azt is bebizonyítja, hogy semmit nem veszített lendületéből és karizmájából. A Baby Don’t Lie egy párkapcsolat bizonytalanságairól szól, miközben zeneileg a reggae és a szinti-pop elemei keverednek benne.

Ahogy a klip teljes képi világa is a 80-as évekre hajaz. Sophie Muller rendező, aki többek közt Shakirának, a The Killersnek és a Blurnek is sztároknak készített már videoklipet, olyan tripet alkotott, amely egy virtuális, alacsonyfelbontású montázsvilágba repít el, mintha csak a Szombat esti láz modern verzióját néznénk kaleidoszkópon keresztül. Ehhez a hatáshoz pedig a stylist is hozzátette a magáét: a fekete-fehér pöttyös felsők, az élénk pink fejhallgatók és a magasított szárú hipster Puma-cipők is tökéletesen illenek a képbe!

A videoklip, amelynek bő 2,5 hét alatt több mint 4 millió nézője volt, megtekinthető az alábbi linken: