Magna Cum Laude új album dedikálás – Meghívó

Magna Cum Laude - Hard Rock Cafe dedikalas 2014.11.12-én, Budapesten, a Hard Rock Cafe-ban!

MAGNA CUM LAUDE – KÖSZÖNET

Ezennel meghívunk a Magna Cum Laude új, Köszönet című lemezének dedikálására, mely a megjelenés napján, vagyis november 12-én lesz. A lemezt először aznap délután 17 órától vásárolhatják meg a  rajongók a Hard Rock Caféban (V. Deák Ferenc utca 3-5.), ahol a 15 éves jubileumi koncertre készülő zenekar tagjaival – a december 29-i Aréna-beli buli előtt utoljára – személyesen is találkozhatnak.

Természetesen a helyszínen mindenki dedikáltathatja kedvenceivel az albumot, sőt, Misiék egy mini koncert keretében néhány vadonatúj dalt élőben is bemutatnak majd a színpadon.

 

Fennállásának 15. évfordulóját ünnepli idén a Magna Cum Laude, melyet 2014. november 12-én megjelenő, „Köszönet” című új albumával és egy decemberi Aréna-koncerttel koronáz meg a banda.

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar zenekara ezzel szeretne tisztelegni rajongói hűséges és kitartó támogatása előtt.

A lemezről két dalt már ismerhetünk: a címadó „Köszönet” és a nemrég megjelent „Nem nem nem” egyaránt a vidám, könnyed Magna-hangzást hozza, de mellettük találunk majd komoly, mély mondanivalóval megtöltött nótákat is – ahogy ezt már az előző korongokon is tapasztalhattuk.

A hihetetlenül sűrű nyári fellépések mellett ezúttal nem a szórakozást vagy a pihenést választották a fiúk, hanem valósággal beköltöztek a stúdióba, aminek gyümölcse nem maradt el: egyedülálló ötletek és dalok születtek az új lemezre.

http://www.magnacumlaude.hu/