apuveddmeg – a Wellhello második videoklipjét!

Well Hello - apuveddmeg CD borító - CD cover 2014.

Az elnöki kettős új dallal mondja el a véleményét a sznob jampikról

Tegnap este debütált a Wellhello „apuveddmeg” című vadonatúj száma és egyben a hozzá készült hihetetlenül vicces lyric videó is. Fluor Tomi és Diaz már a Rakpart klipjének végén megszellőztették a következő sláger közeledtét, és most még annál is nagyobbat fognak robbantani a fülbemászó dallammal és a gúnyos szöveggel. A srácok ezúttal nem a szerelemről írtak dalt, hanem egy olyan jelenséget figuráztak ki, ami az éjszakában mostanra már igen gyakran tapasztalható. A gombamód szaporodó új szórakozóhelyek tömve vannak a szüleik pénzét költő fiatalokkal, akik mit sem tudva a pénz valódi értékéről, jobb híján csak büszkén szórják a bankjegyeket. Életcéljuk, hogy bejussanak a VIP-be bármi áron, majd Instagramon hirdessék a világnak, hogy mekkora urai az éjszakának. Nyughatatlanul keresik az egyre menőbb és még fontosabb helyeket, szörfölve egyik divathullámról a másikra, legmárkásabb ruhákban, automata váltós kocsijukkal száguldva, hiszen még a kézi váltó is okoz nekik némi nehézséget.

A srácok nem tartják éppen ideálisnak ezt az utat, hiszen mindegyikük keményen dolgozik diákkora óta és a siker sem csak úgy hullott az ölükbe. Egy biztos: mindannyiunknak van legalább egy ilyen ismerőse, akinek melegen ajánlható a dal, ha akar kicsit szórakozni magán. Vagy ha épp nem.

Persze nem kell véresen komolyan venni az odamondás élét, hiszen olyan szinten slágergyanús a dal, hogy az éjszakai bulik egyik legnagyobb himnusza lehet az őszi szezonban.
A lyric videóban is ezt az éjszakai „hajszát” akarta bemutatni a Wellhello, visszautazva egészen a nyolcvanas évek végére, amikor még mindannyian kisgyerekként pötyögtünk a tévére kötött joystickkal és a DOS-alapú játékokkal. A srácok kifejezetten szeretnek nosztalgiázni és viccesen megidézni korábbi évtizedeket, amikhez a saját korosztályuk mellett akár a fiatalabbak is tudnak kapcsolódni.