David Bowie új válogatást jelentet meg, hozzá pedig új dal is készült!

David Bowie - Nothing Has Changed - CD borító / cover 2014.

David Bowie új albumkollekcióval és single-lel jelentkezik novemberben!

A “Sue (Or In a Season of Crime)” David Bowie legújabb kislemeze, amely a “Nothing Has Changed” című válogatásalbummal egy időben fog megjelenni november 17-én. A “Sue”-t idén nyáron vették fel a Maria Schneider Orchestra-val, a producer maga Bowie volt és Tony Visconti segítette a munkát. Maria Schneider, aki a dalt hangszerelte, számos Grammy-díjat nyert már, és az USA egyik legjobb big bandjének vezetője. A “Sue”-n közreműködik Donny McCaslin tenorszaxofonon és Ryan Keberle is, aki a harsonát szólaltatja meg.

A “Nothing Has Changed” gyűjtemény egyik különlegessége, hogy a digitális megjelenés mellett három különböző formátumban is elérhető lesz, melyeknek mind különböző albumborítót tervezett a híres művész, Jonathan Barnbrook. Bár mindhárom különböző, a közös pont mindegyikben, hogy Bowie egy tükörből néz ránk.
A “Nothing Has Changed” Bowie rengeteg zenéjét kínálja 1964-től 2014-ig, néhány ezek közül most jelenik meg először CD-n (pl. a “Your Turn To Drive”), mellettük pedig több, eddig kiadatlan felvételt is lesz szerencsénk végre hallani (mint az “All The Young Dudes” stereo mixe).

A új összeállítás megjelenését egy dokumentumfilm is kíséri, amelyet világszerte fognak bemutatni a mozik. A „David Bowie is” előzetesét és a résztvevő mozik listáját itt tudjátok megnézni: www.davidbowie.com/davidbowieisfilm

A „Sue (Or In A Season Of Crime)” digitálisan előrendelhető itt: https://itunes.apple.com/hu/album/sue-or-in-a-season-of-crime/id922030045