Elindult Chris Lawyer első remixversenye, amelyet a Go Gurl-re hirdetett.

Chris Lawyer 2012-ben debütált a hazai és nemzetközi zenei piacokon a nagysikerű, mára már a YouTubeon több mint 5 milliós nézettséget túllépő Right On Time című klubslágerével. A magyar lemezlovas azóta bejárta fél világot, rajongóinak száma nem csak itthon, de Brazíliában, Németországban és Törökországban is jelentős méretűre duzzadt. A hazai klubélet meghatározó alakjává vált, számos zenei sikert és szakmai elismerést tudhat maga mögött, zenéit a világ legnevesebb DJ-i pörgetik. A többszörösen díjnyertes lemezlovas most először hirdet meg nyilvános remixversenyet.

Chris Go Gurl cím szerzeményéhez az amerikai Caligula aka. Cali Stylz működött közre. A san diego-i srác neve a tenger másik oldal nem ismeretlen: dolgozott már együtt a nemrég hazánkat megjárt Wiz Khalifával vagy a többek között Madonnának és Justin Timberlakenek is zenét szerző Danjahandzzel. A lemezlovas legutóbbi klipjét is magáénak tudó szerzemény most remixerekre vár, kezdő és tapasztalt producerek előtt egyaránt adott a lehetőség, hogy új köntösbe öltöztessék a magyar-amerikai koprodukciót.

Chris, a Microsoft Mobile Devices egyik magyar nagyköveteként elnyerte a Ballentines támogatását is, így a nyertes – amellett, hogy felvételét a világ minden táján pörgetik majd – értékes nyereményekkel is gazdagodhat majd. A legjobb remix tulajdonosa egy Lumia 930 -as okostelefonnal követheti majd nyomon zenéjének megjelenését a török Bosphorus Underground Recordings és/vagy a Groovmate Records kiadóknál, miközben a Ballentines jóvoltából 5 liter whiskyvel ünnepelheti sikerét barátaival.

GO GURL REMIX FACEBOOK

A verseny menetrendje:

Nevezés
2014 Szeptember 29 – 2014 Október 30

Szavazás
2014 Október 31 – 2014 November 6

Zsűrizés
2014 November 7 – 2014 November 12

Eredményhirdetés
2014 November 13

A remix benevezése:

● Töltsd le a remix sávokat: http://bit.ly/GoGurlRemixContestTools

● Töltsd fel a remixed a SoundCloud profilodra ( töltsd fel a press fotót borítóként: http://bit.ly/GoGurlRemixKit ) és küldd el a linkjét a gogurl@djchrislawyer.com-ra

Nyeremények:

● A győztes remixek hivatalos megjelennek a Groovemate Records kiadón.

● A verseny nyertese gazdagabb lesz egy Nokia Lumia 930-as okostelefonnal.

● 5 liter Ballentines

Támogatók / Sponsors:

Nokia Lumia 930
www.facebook.com/nokiahub

DJ Szövetség
http://djszovetseg.hu/

Ballentines Hungary
www.facebook.com/balliface

Groovemate Records
www.groovematerecords.net