Lakást nyert egy Juventus hallgató!

Szabó Nóra és a Juventus Rádió "Nagy kulcskeresés" játékának nyertese, Ágnes.

A 25 éves Juventus rádió közreműködésével rendezték az idei év egyik legnagyobb promócióját, ahol a szerencsés nyertes egy saját lakással lett gazdagabb.

A Juventus rádió augusztus elejétől hirdette azt a hatalmas nyereményjátékot, amelyben a rádió internetes oldalán, az adataikkal regisztráló hallgatók folyamatosan újabb és újabb információkat kaptak az izgalmas vetélkedővel kapcsolatban. A nagy kulcskeresés napján, közel 14 ezer hallgató gyűlt össze a Hungexpo területén várakozó Juventus 25 kamion mellet. Ezen a szombaton kivételesen a Helló Budapest!, a Juventus rádió hétköznap reggeli műsora jelentkezett a helyszínről, hogy megszokott jó hangulatával fokozhassa a nyereményért indulók lelkesedését.

A tömeg délelőtt 10-kor kezdte meg a lakáskulcs keresését, volt aki négykézláb mászott autók alá, sokan pedig a Juventus Rádió kamionját fésülték át tüzetesen. Elsőként két szemfüles óvónéni, Ágnes és Terézia volt az, aki megfejtette a rejtvényt, azaz „hámozta” ki az információkból, hogy az egyik, a játék részletes leírását tartalmazó szórólapon megadott számsort visszafelé felhívva juthat a lakáskulcsot rejtő páncélszekrény számkódjához.

A szerencsés nyertes a berendezett lakáson felül a játék támogatóinak további értékes ajándékaival gazdagodott, a Juventus rádió pedig egy újabb olyan sikerélménnyel, amely hamarosan további nyereményjátékokat inspirál!