Bemutatkozik Dj Atesz & D.Pedro páros!

Bemutatkozó sorozatunk újabb alanyai, Dj Atesz & D.Pedro.

– Üdvözöllek, benneteket meséljetek magatokról.

Atesz: Polgári nevem, Varga Attila Budapesten láttam meg a napvilágot. Már egész fiatal koromban érdekelt a lemezlovas szakma, Az első fellépésem Székesfehérváron volt a művelődési házban 2005.decembereben! Akkor azt mondtam, hogy ezt a szakmát meg kell tanulnom és ezzel szeretnék foglalkozni!

10660708_777708785604306_597758135_n

Pedro: Polgári nevem Darcsi Péter Kárpátalján születtem, már kiskoromba is a zene rabja volta, és ez megpecsételte az egész jövőmet.

– Mikor találkoztatok először?

2 éve találkoztunk először Petivel, nagyon megtetszett az egyik feldolgozása, és arra gondoltam rákérdezek, hogy lenne kedve 1egy közös projektre, szerencsére nem volt ellene, és arra a zenére, amit elkészítettünk rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, így arra gondoltunk, hogy miért ne lehetne még egy feldolgozást készíteni, és így lettünk mi egy közös csapat.

– Akkor felteszem a kérdést kicsit másképp is… Mióta dolgoztok együtt?

Már több mint másfél éve együtt dolgozunk, mert rá jöttünk, hogy ketten jobbak vagyunk, mint külön, ebben nevesebb Dj-k es Producerek is egyetértettek.

– Srácok azt hiszem, a végeredmény önmagáért beszél, fogalmazhatok így?

Igen elé sok feldolgozást készítettünk és jelenleg is készítünk, amit a zene eredeti alkotói is elismertek, amely folyamatosan inspirál minket a továbbhaladásban.

– Mi alapján döntitek el, hogy melyik dalt dolgozzátok fel?

Ez általában egy ihletben születik, vagy ki találunk közösen egy régebbi, de nagy hallgatottságú zenét és elkészítjük belőle a saját elgondolásunkat.

– Melyik az a remixetek, bootlegetek, amelyre a legbüszkébbek vagytok?

Kettőt is ki tudnánk emelni, amire nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, köztük a zene eredeti előadóitól is. Ez a Dr.Alban – Its my Life és a Matula feat. Goldsound – Wonderful World feldolgozásunk.

– És hogyan tovább? Mik a terveitek, a jövőre nézve?

Alázatosan haladni előre, folytatni a kemény munkát tovább és rengeteg D.Pedro & Dj Atesz feldolgozást valamint saját zenét készíteni!

– Elég sok feldolgozásotokhoz készített videó klipet, Kollár Róbert, aki szinte minden befutott feldolgozáshoz készít klipet. Hogyan kerültetek kapcsolatban vele?

Peti talált rá az egyik klipünkre a youtube portálon majd jelezte nekem hogy elkészült az első klipünk. Utána jártunk, hogy ki csinálhatta meg, és hosszasabb keresgélés után megtaláltuk Robit és azóta nagyon jó viszonyba vagyunk, már 5 klipet készített nekünk és ezt nagyon köszönjük neki, valamint elég sokan hálásak lehetnek neki, mivel saját önszántából készít nagyon jó minőségű klipeket a hazai Producereknek.

Köszönjük a válaszaitok és sok sikert kívánunk nektek.

Mi is nagyon szépen köszönjük.