Megjelent Wiz Khalifa új albuma, a „Blacc Hollywood”

A júliusban a Balaton Soundon koncertezett amerikai rapper, ma jelentette meg ötödik sorlemezét, „Blacc Hollywood” címmel.

A pittsburgh-i művész hihetetlenül élvezetes másfél órára a Balatonról Amerikába varázsolta a több mint harmincezres tömeget, akik szóról szóra tudták az összes elhangzott szám szövegét. Az élő zenekarral dolgozó Khalifa felejthetetlen koncertjén a „Blacc Hollywood” első single-jét, a We Dem Boys”-t is volt szerencsénk élőben hallani. A számhoz készült videó mostanra már 35 milliónál jár a Youtube-on, ezt pedig még csak további ígéretes dalok sora követi az új albumon, melyeket prominens közreműködőkkel álmodott meg. Ilyen például a „Hope” Ty Dolla $ignnal, a „KK” Juicy J-jel és a Project Pattel, vagy a és a „True Colors” Nicki Minaj-zsal. A Taylor Gang vezére úgynevezett „weed rapper”, vagyis művészetének központi témája és mozgatórugója az a havi több száz gramm fű, amit elszív, így az új album borítójára is büszkén választotta a fenti fotót, ahol épp egy kikockázott jointot gyújt meg.

A „Blacc Hollywood” bővelkedik remek szerzeményekben, kötelező darab minden igaz szívű rap-rajongónak!

image005

Wiz Khalifa 2005-ben tűnt fel a zenei színtéren, négy stúdióalbumával és laza, füstös, mégis okos szövegű slágereivel mostanra több millió hip-hop rajongó szívébe belopta magát. A nyurga előadó 2010-ben robbantott „Black And Yellow” című dalával, amely mára 180 milliós nézettségű videójával a világ minden csücskébe eljutott. Azóta ugyanolyan A-kategóriás sztárként ünnepli a szakma és a közönség, mint például Snoop Doggot, akivel egyébként szintén letettek az asztalra egy közös albumot, melyről a legsikeresebb dalban Bruno Mars működött közre (ez volt a „Young, Wild And Free”).

A „Blacc Hollywood” CD-n megvásárolható itt: http://www.magneoton.hu/Termek/Blacc_Hollywood_CD

Bakeliten itt: http://www.magneoton.hu/Termek/Blacc_Hollywood_LP

Meghallgatható itt: http://www.deezer.com/album/8270490

És letölthető innen: https://itunes.apple.com/hu/album/blacc-hollywood/id896027257