Szeretethullám Jason Mraztól – megjelent a Yes!

Jason Mraz - Yes CD borító - Cover.

A Jason Mraz által közvetített optimista életérzés legfrissebb gyümölcse a többszörös Grammy-díjas zenész ma megjelenő új albuma, a „Yes!”

Mraz nemcsak előadó, de dalszerző, fotós, filmkészítő és társadalmi aktivista is, akinek elmondása szerint sokszor segített, hogy képes volt igent mondani. Platina és multiplatina kiadványok több mint 20 országban, 48 millió példányban elkelt kislemezek, hat Grammy-jelölés (és két győzelem), egy rangos Hal David Dalszerző Hall of Fame kitüntetés, teltházas koncertek szerte a világon és a poptörténelmet író „I’m Yours” című sláger mind azt bizonyítják, hogy érdemes volt igent mondani. Ezek után szinte magától értetődik, hogy a zenész a Raining Jane zenekarral elkészített ötödik – első akusztikus – stúdióalbuma a Yes! címet kapta.

A Yes! öt, „V” alakzatban repülő madarat ábrázoló borítója erős szimbolikus tartalommal bír, utalva egyrészt arra, hogy ez Jason Mraz ötödik stúdióalbuma, másrészt pedig arra, hogy az öt tagú formáció egy olyan irányba indult, amelyet sosem képzeltek volna:

„Habár én vagyok a csapat élén, mindent együtt csinálunk, ott vagyok nekik, ahogy ők is nekem, és segítjük egymást szárnyalni.”

A ma megjelenő albumról már számos dal nyilvánosságra került korábban a Youtube-on, melyek egytől egyig csodálatos balladák csupa-csupa pozitív üzenettel és romantikus, vidám vagy éppen megindító, akusztikus hangzással:

Hello, You Beautiful Thing:

Long Drive:

Back To The Earth:

3 Things:

You Can Rely On Me:

It’s Hard To Say Goodbye To Yesterday:

 

Az új single-höz, a „Love Someone”-hoz készült videó egy tökéletes világot tár elénk, amely nemcsak a szerelem, de a feltétel nélküli szeretet felemelő tisztaságát is megmutatja. A Raining Jane négy tagjáról nem is beszélve, akik igen csinos és ennél is inkább: rendkívül tehetséges zenész csajok. Felüdülés fülnek és szemnek!

Az album elérhető CD-n: http://www.magneoton.hu/Termek/Yes_CD_jewel

Letölthető az iTunes-ról: https://itunes.apple.com/hu/album/yes!/id877925874

Streamelhető a Deezeren: http://www.deezer.com/album/8013778

Kiadja: Magneoton/Warner Music.